Biomystic premium wellness čajevi sadrže snažne mješavine mediteranskih biljaka uzgojenih u sunčanoj Dalmaciji, na sjecištu planina i mora usred netaknute prirodne ljepote. Ovi stopostotni prirodni botanički eliksiri dolaze u pet izbalansiranih okusa,  svaki od njih ima ciljano i snažno djelovanje, a proizvode ih stručnjaci koji se dulje od 30 godina bave biljnim pripravcima

biomystic cajevi

Netaknuta priroda je naše omiljeno mjesto kad god  trebamo odmor, bolju brigu o zdravlju, više energije i postizanje mentalnog i fizičkog balansa. Uz šalicu novog premium wellness čaja Biomystic, sada možemo uživati u svim dobrobitima prirode kad god to poželimo. Ovi stopostotno prirodni botanički eliksiri dolaze u pet izbalansiranih okusa, a svaki od njih pet ima ciljano i snažno djelovanje. Biomystic premium wellness čajevi sadrže snažne mješavine mediteranskih biljaka uzgojenih u sunčanoj Dalmaciji, na sjecištu planina i mora usred netaknute prirodne ljepote. Biomystic čajeve proizvode stručnjaci koji se duže od 30 godina bave biljnim pripravcima. Svoje iskustvo i opsežna znanstvena istraživanja spojili su sa savjetima nutricionista i stručnjaka za fitness kako bi razvili pet premium wellness mješavina. Rezultat je idealna botanička podrška prirodnom i zdravom načina života.

biomystic cajevi

Za potpunu opuštenost bez ikakvih tragova stresa, uronite u prirodu uz šalicu Biomystic Relax čaja. Netaknuta priroda vašem odmoru daruje vrhunske sastojke, uključujući matičnjak, kamilicu i korijen valerijane, koji se tradicionalno koriste kao sredstva za ublažavanje stresa. Čaj Biomystic Detox otklanja osjećaja umora, pročišćava i snaži um i tijelo. Brzi detox i revitalizacija u šalici čaja dolaze od koprive, sjemena lana, zeleni stolisnika i zobi. Ove nježne, ali snažne biljke poznate po svojim diuretičkim i metaboličkim svojstvima.

biomystic cajevi

Biomystic Energy životu daje novu dozu dobre energije u osvježavajućoj šalici čaja. Botanički eliksir iz crnog čaja, metvice, đumbira i cimeta pomaže osloboditi unutarnju snagu i ojačati um i tijelo. A za zdravo i vitko tijelo u punoj snazi tu je jedinstveni Biomystic Slim čaj. Ovaj cjeloviti dodatak odgovara svakom programu mršavljenja i podržava ga, a tonizirajuća mješavina prirodnog bilja sadrži mentu, list bijelog jasena, zelen zlatnice i komorač.

biomystic cajevi

Nakupljena voda iz organizma odlazi s lakoćom, uz luksuznu šalicu čaja Biomystic De-Bloat. Pažljivo odabrani listići dragocjenog zelenog čaja, lišća maslačka, cvijeta bazge i zeleni poljske preslice stopostotno su prirodni sastojci koji potiču mršavljenje, sagorijevanja kalorija i izbacivanje vode iz organizma

biomystic cajevi

"Biljke nam donose puno dobrobiti. Potrebno je samo, s puno poštovanja prema prirodi, odabrati ono najbolje što nude. U Biomysticu ručno biramo najbolje sastojke iz prirode i u šalicu čaja spajamo biljke poznate po učinkovitom i ciljanom djelovanju. Snaga prirode čini takvu šalicu Biomystic čaja pravim eliksirom za očuvanje zdravlja i životne ravnoteže. To je kao posjet prirodi u bilo koje doba dana", izjavila je Valerija Salkić, direktorica Biomystica.

Ovi funkcionalni premium wellness čajevi iz prirode mogu se naručiti online na Biomystic web trgovini, a na kućnu adresu stižu u roku od 3 do 5 radnih dana. Naručite svoju idealnu kombinaciju i budite spremni razmaziti se najboljim iz prirode.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.