Ova je knjiga osmišljena kao cjeloviti priručnik za samostalno provođenje učinkovite detoksikacije na prirodan način. Probrani, provjereni recepti i sustavni jelovnici, liste nabavke po tjednima, savjeti za organizaciju pripreme obroka, kao i dodatni rituali – od čajeva, do njege kože, disanja i vježbanja za čišćenje organizma od toksina. Rezultat: veća doza vitalnosti, pomlađeno tijelo, jači imunitet, rješenje nekih zdravstvenih tegoba

detoks od a do z

Knjiga je nastala nakon višegodišnjeg provođenja online detoks-programa i zamišljena je kao vodič, dan po dan, koji daje podršku i korisna znanja za provođenje detoksa u bilo koje godišnje doba te prilagođenog sportašima i rekreativcima. Knjiga koja će vam trebati barem jednom godišnje, iako ćete neke načine kuhanja, rituale i vježbe vjerojatno htjeti provoditi cijele godine.

Dunja Gulin educirala se na području prirodne prehrane, prvo u Makronovi, a zatim kroz rad i asistiranje na mnogim programima u Hrvatskoj i inozemstvu te pohađanjem konferencija o zdravoj prehrani u SAD-u gdje je završila i Plant-Based Nutrition program dr. Colina Campbella pri sveučilištu Cornell. Osim kuharica Doručak i Vege-burgeri autorica je nekoliko kuharica na engleskom jeziku: Raw Food Kitchen, The Vegan Baker, The Vegan Pantry, Fermented Foods, Falafel Forever. Pokretačica je projekta Rentaj Chefa, voditeljica je radionica kuhanja i autorica on-line detoks škole.

Ovo knjigom želim sistematično i opsežno objasniti sve metode pripreme i kuhanja potrebne početnicima, ali i onima s iskustvom kako bi bez straha i muke što opuštenije navigirali svijetom zdrave i cjelovite prehrane. - ističe Dunja.

Mario Valentić poznati je stručnjak za kondicijsku pripremu sportaša, osobni trener i savjetnik, fitnes i pilates instruktor. U hrvanju grčko-rimskim stilom višestruki je prvak Hrvatske. Od 2004. bavi se glumom te radi kao voditelj. Strastveni je promotor zdrave prehrane, a životni mu je moto „Ustrajno trenirajte jednostavnost!“

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.