Ovih smo dana bili izloženi masnijoj i obilnijoj hrani i sad nam je doista potrebna detoksikacija. Stoga je dobro potražiti neki preparat koji će nam pomoći pri uklanjanju masnoća iz organizma, a djelovanje algi  već je dobro poznato

organic chlorella

Prirodni dodatak prehrani, Chlorella, vrlo učinkovito uklanja masnoće iz organizma. Ova zelena jednostanična slatkovodna alga  sadrži dobro izbalansiranu kombinaciju hranjivih tvari poput proteina, aminokiselina, klorofila, karotenoida, vitamina i minerala. Odlična je za detoksikaciju jer osim masnoća, iz organizma uklanja i teške metale kao što su živa i aluminij te dioksin i ostale tvari koje loše djeluju na organizam. Naime, čak 20% Chlorelle čini tvrda celulozna stijenka koju probavni enzimi ne mogu razgraditi pa se ona veže za teške metale, toksine i ostale sintetske tvari i izbacuje iz ih organizma.

Poznato je da se pravi i dugotrajan učinak za gubljenje tjelesne mase postiže detoksikacijom organizma, posebice probavnog sustava. Nakon toga svi glavni organi mogu normalno funkcionirati, a tijelo ostvaruje svoju optimalnu tjelesnu masu. Stoga je Chlorella prava formula i za gubitak  nagomilanih kilograma. Odlično djeluje i na peristaltiku crijeva te potiče čišćenje organizma, a istovremeno osigurava većinu hranjivih tvari nužnih za njegovo pravilno funkcioniranje te pomaže smanjiti apetit i žudnju za nezdravom hranom.

Chlorella je bogata i proteinima koji su izvor energije na duge staze. Rasporedimo li dnevnu dozu Chlorelle u nekoliko manjih doza tijekom dana, moguće je održati normalnu razinu šećera u krvi što smanjuje ili spriječava žudnju za „zabranjenom" hranom, posebice slatkišima.

Rezultat redovite konzumacije Chlorelle je normalizacija apetita, brža probava, ravniji  trbuh  i gubitak viška kilograma.

Chlorellu po cijeni od 199 kn za tablete i 189 kn za prah potražite u ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i bio&bio trgovinama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.