Što je zajedničko lijepoj Viktorijinoj anđelici Karlie Kloss, slavnoj brazilskoj skateboarderici Leticiji Bufoni i boksačici Marlen Esparzi? Nike ima odgovor – čvrsto oblikovano tijelo koje su „isklesali" najbolji svjetski treneri, a brojne vježbe koje su ih do toga dovele sabrane su na jednome mjestu, u sklopu Nike+Training Club aplikacije

nike training club

Najveći hit ove aplikacije su čuvene NTC Tabata vježbe za poboljšavanje mišićnog tonusa. Točnije, riječ je o vježbama koje demonstrira šest najboljih svjetskih sportašica među kojima su i brazilska skateboarderica Leticia Bufoni, boksačica Marlen Esparza i golferica Michelle Wie.

Vježbe inspirirane tabata treninzima pomažu brojnim sportašicama da povećaju svoje sposobnosti i prenesu ih na teren, bez obzira na to o kojem sportu je riječ. Ove vježbe se sastoje od, primjerice, 40 sekundi intenzivnog vježbanja i 20 sekundi odmora koje se izmjenjuju kroz nekoliko serija. Metoda povećava anaerobni prag i istovremeno sagorijeva tri puta više kalorija te oblikuje mišiće.

Aplikacija koja motivira žene

nike training club

Osim izazovnih vježbi, Nike+Training Club aplikacija osigurava i još bolje povezivanje žena koje će se moći međusobno motivirati i dijeliti svoje ciljeve i uspjehe jedna s drugom. Primjerice, nakon što jedna korisnica podijeli s ostalima odrađeni set vježbi, njezine prijateljice je mogu bodriti, ali i same iskušati iste te vježbe.

Zanimljiva je i činjenica da korisnice N+TC aplikacije, koje u prvom mjesecu vježbanja dva ili više puta podijele vježbe s ostalima, naprave 80 posto više vježbi u istome mjesecu. Usavršena N+TC aplikacija omogućava i dijeljenje sadržaja na Instagramu, Facebooku i Twitteru. Sportašice se prije, tijekom ili nakon vježbanja mogu fotografirati, zatim odabrati neku od brojnih zabavnih oznaka i podijeliti ih s prijateljima.

Uz Nike vježba i zvijezda Victoria's Secret revija

nike training club

Među najpoznatijim licima koja vježbaju u sklopu Nike+Training kluba je i jedan od najpoznatijih modela današnjice i Viktorijina anđelica Karlie Kloss. „Obožavam vježbati i pratiti kako se moje tijelo postepeno oblikuje. Preferiram intenzivne treninge i vježbe koje osnažuju moje mišiće koje izvodim uz svoje trenere u Nike Training klubu.", ističe lijepa Karlie ističući kako je takav oblik vježbi najbolji izazov za njeno tijelo koje zahvaljujući njima postaje čvršće, jače i ljepše. No, ne morate biti model da biste vježbali uz Nike. Ovaj svjetski poznati sportski brend okuplja žene diljem svijeta slijedeći pritom svoju glavnu filozofiju – inspirirati i motivirati žene kroz svoje proizvode, usluge i jedinstvena iskustva.

nike training club

Preko 100 besplatnih vježbi

Upravo je N+TC aplikacija savršen izum koji utjelovljuje ovu Nikeovu filozofiju i povezuje sve članice kluba diljem svijeta. Putem aplikacije članice mogu birati četverotjedne programe ili pojedinačne vježbe kako bi postigle zadani cilj bilo da je riječ o mršavljenju, oblikovanju tijela mišića ili jačanju tijela.

N+TC aplikacija nudi preko 100 vježbi koje se mogu besplatno „skinuti" preko uređaja sa sustavom iOS i Android.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.