Nostalgičnim editorijalom, koji nas vizualnim elementima vraća u prošlost, ali istodobno slavi prosperitet i najavljuje svjetliju budućnost, najpoznatiji domaći modni dvojac ELFS predstavio je novu kolekciju simboličnog imena – EDEN

elfs eden ss21

Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić su za ovu sezonu pripremili ženstvenu kolekciju u kojoj dominiraju romantične haljine, damski kompleti, praktične torbice te elegantne sandale i salonke.

elfs eden ss21

Nova kolekcija vraća nadu u bolje sutra te predstavlja i svojevrsno buđenje i novi početak, nakon sumornog razdoblja u kojem se svijet našao protekle dvije godine. Upravo zbog toga ELFS slavi popuštanje mjera te nas poziva da zakoračimo u sezonu društvenih događanja u ženstvenim kreacijama koje odišu retro elegancijom.

elfs eden ss21

"Inspiraciju za kolekciju pronašli smo u samim tkaninama poput brokata, buklea, čipke, a želja nam je bila izraditi bezvremenske komade koji će se svakoj ženi pokazati kao dobra investicija za više prigoda", ističe Aleksandar Šekuljica iz modnog dvojca ELFS. 

elfs eden ss21

Cvjetni motivi, kao i bogato ukrašene tkanine senzualne kolekcije EDEN izravno pozivaju na prosperitet i bolju budućnost koja je pred nama, a koja kao da govori - vrijeme promjena više se ne čeka, ono je stiglo i sad je pravi trenutak da u njemu uživamo punim plućima! U novim haljinama iz kolekcije EDEN upravo tako će se svaka žena i osjećati!

elfs eden ss21

Kolekcija EDEN dostupna je ELFS dućanima u Zagrebu, Rijeci, Splitu te putem online shopa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.