Svaka žena voli razmaziti romantičarku u sebi, barem ponekad. A haljine su najbolji modni adut u tim prigodama. Volani, puf rukavi, lepršavi krojevi, cvjetni dezeni i remen koji ističe struk… Mi smo definitivno pronašli ljetne favorite u novoj kolekciji dizajnerice Anite Pokrivač. I, da - La Vie Est Belle!

anita pokrivac la vie est belle

Prirodni materijali, boje i lakoća nošenja glavne su karakteristike haljina dizajnerice Anite Pokrivač. Bezvremenske i lepršave haljine slave povratak "starom normalnom" životu nakon pandemije, gdje smo se svi otuđili jedni od drugih, od druženja, evenata i malih ljetnih romantičnih priča šetajući uz more ili gradom. 

anita pokrivac la vie est belle

Naziv kolekcije La Vie Est Belle samo nas podsjeća koliko je život i slavlje samog života nešto predivno te da smo u ovih godinu dana zaista naučili cijeniti ono što smo prije uzimali zdravo za gotovo. 

anita pokrivac la vie est belle

Lagane haljine, koje laskaju gotovo svakoj figuri i pružaju mogućnost igranja vlastitim stilom, ovog će ljeta probuditi pravu romantičarku u svakoj ženi. Puff rukavi, pojasevi u struku, volani i otvoreniji gornji dijelovi na nekim modelima haljina, samo su neke od karakteristika kolekcije. 

anita pokrivac la vie est belle

"Volite život, volite sebe i smijte se životu!" poručuje dizajnerica Anite Pokrivač i dodaje kako su to najbolji mogući modni dodaci koji nikada ne izlaze iz mode!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.