U suradnji s tandemom Decker&Kutić, predstavljamo vam virtualnu izložbu "Modni portreti", ljetnu vizualnu poslasticu za sve ljubitelje vrhunske modne fotografije. Fotografi Romano (Decker) i Dejan (Kutić) ekskluzivno su za portal Femina.hr osmislili izložbu koja objedinjuje neke od njihovih najljepših, najsnažnijih i najupečatljivijih fotki

kristina by decker and kutic Kristina by Decker&Kutić

Autorski dvojac Decker&Kutić ne treba posebno predstavljati - njihova se imena već polako pretvaraju u istinski brand u sferi modne fotografije u Hrvatskoj, posebno nakon prve nagrade Photodays koju su 2008. godine u Rovinju dobili za modnu fotografiju (za kampanju dizajnerskog studija I-gle).

Lifestyle portal Femina.hr svoj je prvi rođendan simbolično odlučio obilježiti upravo u suradnji s tandemom Decker&Kutić - predstavljamo vam virtualnu izložbu „Modni portreti", ljetnu vizualnu poslasticu za sve ljubitelje vrhunske modne fotografije. Fotografi Romano (Decker) i Dejan (Kutić) ekskluzivno su za portal Femina.hr osmislili izložbu koja objedinjuje neke od njihovih najljepših, najsnažnijih i najupečatljivijih portretnih fotografija snimljenih proteklih godina za različite modne editorijale ili fashion-kampanje. Kroz svoju profinjenu i prepoznatljivu estetiku Romano i Dejan slave kameleonsku žensku ljepotu u modnoj igri koja će vas svojom ljepotom ostaviti bez daha.

belma by decker and kutic
Belma by Decker&Kutić

Već niz godina strpljivo, s velikim žarom i kreativnošću, Romano i Dejan grade hrvatsku modu, potpisuju modne editorijale najprestižnijih domaćih modnih magazina i kampanje vodećih fashion-događanja. Njihova virtualna izložba „Modni portreti" kao kompaktna foto-cjelina, pokazuje svu raskoš i posebnost njihova pristupa fotografiji, koja po svojoj kvaliteti - estetskoj, idejnoj i tehničkoj - spada u sam vrh svjetske modne fotografije.

Romano i Dejan ove su godine ponovno nominirani na nacionalnom festivalu fotografije Photodays (koji se održava 4. i 5. lipnja u Rovinju), i to ovoga puta u dvije kategorije - za najbolju modnu fotografiju i za najbolju fotografiju u kategoriji "Ljudi". U kategoriji "Ljudi" natječu su upravo portretnom fotografijom "Kristina by Decker&Kutić" koju možete vidjeti u našoj virtualnoj izložbi.

Izložbu "Modni portreti" by Decker&Kutić pogledajte ovdje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.