Izbor iz kolekcije BOSS Hugo jesen/zima 09/10 predstavljen je u hotelu The Regent Esplanade Zagreb, uz stroge frizure i moćan make-up, koji se poigrava gotikom i oštrim, snažnim vizualnim dojmom

the regent 4 fashion event

U luksuznom ambijentu bara hotela The Regent Esplanade Zagreb, održano je eksluzivno modno događanje The Regent 4 Fashion (jedno od četiri u nizu, tijekom 3 rujanska i prvog listopadskog četvrtka). Uzvanici su mogli vidjeti šest modela iz najnovije kolekcije BOSS Hugo jesen/zima 09/10, a Ministry of Beauty tim (Make-up akademija), pomno je osmislio make-up i stroge frizure koje su se savršeno uskladile s neobičnim crno-bijelim kreacijama upotpunjenim zanimljivim grafičkim detaljima. 

Ana Rukavina, predstavnica tvrtke Renimo, uvoznika BOSS Hugo-a za Hrvatsku, istaknula je: Najnovija kolekcija BOSS Hugo inspirirana je i nadahnuta ekspresionizmom koji se reflektira u kreacijama art direktora Brune Pietersa. Kroz cijelu kolekciju dominiraju crna i bijela boja, a kroj, model i uzorak neobičnih su proporcija upotpunjeni grafičkim detaljima kojima se otkrivaju potpuno novi aspekti u modi. Na taj način žena koja odijeva ovakvu modu čini postojanu vezu s autorom i prenosi njegovo neuobičajeno nadahnuće.

Frizure koje su pratile liniju odjeće, iznimno su stroge, kao i šminka koja priziva agresivan i moćan look. Lica modela poptpuno su čista, svjetla, s nenaglašenim očima, a dominiraju tek tamne usnice, istaknute tamno crvenim ružem, što ovakvoj vizualnoj strogoći i šturosti daje barem malo ženstvenosti.

Philip Mahoney, generalni direktor hotela The Regent Esplanade Zagreb naglasio je: Hotel Esplanade oduvijek je bio sinonim za vrhunski dizajn te se kao takav izvrsno uklapao u visoku modu. Od svojih najranijih dana bio je predvodnik art deco stila i mjesto ključnih društvenih događaja glavnog grada, pa stoga i ne čudi da su brojne modne ikone poput Josephine Baker, Elisabeth Taylor i Kraljice Elizabete odsjedale upravo ovdje. Nakon obnove, hotel postaje raskošan The Regent Esplanade, a dizajn i dalje ostaje glavna inspiracija.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.