Raskošan floralni print glavna je značajka nove kolekcije veselog hrvatskog modnog dvojca ELFS. Lelujave haljine cvjetnog uzorka, ženstvene i senzualne, ležerni sportski komadi, uske seksi haljine - sve je to sinoć potpuno rasplametilo publiku na reviji na Zagrebačkom velesajmu

elfs

ELFS dečki - Ivan Tandarić i  Aleksandar Šekuljica - svakako jedan od najzabavnijih i najneopterećenijih modnih dvojaca na hrvatskoj modnoj sceni, sinoć su predstavili romantičnu, većinom cvjetnu kolekciju, u koju teško da se nećete zaljubiti. Nova ELFS 'kraljica', Maja Šuput, pobrinula se da njezin pjevački show na modnoj pisti dâ poseban touch modnoj reviji.

elfs

elfs

"Ove sezone smo pripremili izrazito grafičku kolekciju od nekoliko tematski različitih priča koje se provlače svim materijalima u kolekciji.", pojasnio je Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a te otkrio kako ove godine neće sudjelovati ni na jednom hrvatskom tjednu mode kao dizajneri nego kao posjetitelji. U svom postmodernističkom shvaćanju mode, ELFSI su napravili iznimno romantičnu kolekciju koja je, pak, u sukobu sa svim feminističkim načelima i ne robuje nikakvim klišejima. Svakako, sinoćnja revija bila je 'ljubav na prvi pogled' između posjetiteljica i kreacija što je pokazao višeminutni gromoglasni pljesak koji je odzvanjao Zagrebačkim velesajmom.  

elfs

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.