Nova FREYWILLE biserna ogrlica odraz je profinjene klasike, otmjenosti i decentnosti. Baš poput svakog originalnog FREYWILLE komada ona je protkana i zanimljivom simbolikom, te suptilnom lirskom pričom

freywille_akoya_cijela

Senzualnom simbiozom zadivljujućih niski bisera i jedinstvenih kreacija od emajla FREYWILLE na inovativan i estetski istančan način spaja vječnu eleganciju bisera s kreativnom energijom umjetničkog dizajna.
Kineska legenda o nastanku bisera kaže da su nastali kad je, u drevna vremena, prva kap kiše pala u beskrajni ocean. Osjetila se sićušnom i beznačajna u tom silnom uzburkanom prostoru, a uzbibano more za pohvalu njezinoj skromnosti pretvorilo ju je u kap svjetlosti. "Postat ćeš najčišća od svih dragulja i dobit ćeš neizmjernu moć nad ženama". I tako bi.
Biseri su oduvijek bili sinonim elegancije i luksuza. Njihov poseban šarm i zavodljivost dolaze od činjenice da se rađaju prirodno lijepi s duboko usađenim sjajem dragog kamenja u sebi. U tom čarobnom sjaju odražava se tajnovitost mora i zvijezda, a njegova ljepota reflektira se na onoga tko ih nosi. Biseri su stoljećima simbol čistoće, mudrosti, dostojanstva i bogatstva.

freywille_akoya_cijela2

Raskošna FREYWILLE  biserna ogrlica  Akoya s dijamantnom kopčom odiše profinjenošću i iznimnom ljepotom. Dužine je oko 45 cm, a čini ju niska posebno cijenjenih Akoya bisera uzgojenih u Japanskom moru. Ovi biseri poznati su po savršenom okruglom obliku, izvanrednom sjaju i jedva primjetnim znakovima uzgoja. Veličina bisera se kreće od 6 do 6,5 mm te su bijelo ružičaste boje. FREYWILLE biserna ogrlica dovoljno je upečatljiva da ju nosite samu, a posebni ukrasni dijelovi od 18kt zlata omogućuju zanimljive kombinacije s različitim privjescima, kao što su primjerice luksuzni FREYWILLE Luna Picccola privjesci od 18kt zlata ornamentirani umjetnički oslikanim emajlom.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.