'Čizma glavu čuva' – kaže mudra izreka, a Hӧgl se brine da ove zime čizmice budu ne samo udobne i tople, već i prekrasne

hogl zima

Zima samo što nije i sada je pravo vrijeme za kupnju tople obuće. Ušuškajte stopala u prekrasne modele gležnjača austrijskog brenda Högl Shoe Fashion! Mekano krzno u savršenom je skladu s vrhunskom kožom u različitim varijantama - od podatne brušene, preko blistave glatke, diskretne matirane, pa sve do neodoljivo svjetlucave metalik.

 

hogl zima

Högl u svojoj zimskoj kolekciji nudi pročišćene, jednostavne modele kao stvorene za urbani poslovni stil, ali i raskošne modele u privlačnim bojama, ukrašene zanimljivim teksturama kože, zlatim detaljima i nezaobilaznim Swarovski kristalima koje pristaju uz sve odjevne kombinacije. Vezice pružaju više mogućnosti u načinu nošenja pa će se ove čizmice svidjeti onima koji vole stabilnu, čvrstu obuću, kao i svim poklonicama ležernih, opuštenih modela.

 

hogl zima

Hӧgl posebnu pažnju posvećuje udobnosti gazišta, što jamči iznimnu lakoću pri svakom koraku te zaštitu stopala i kralježnice čak i pri dugotrajnom hodanju ili stajanju. 

hogl zima

hogl zima

Cjelokupnu ponudu pogledajte na: https://hoegl.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.