Dizajnerica Đurđica Vorkapić u potpunosti realizira svaku svoju ideju, pa tako i u ovoj uzbudljivoj Hippy Garden kampanji koja kroz fotografiju i filmsku umjetnost kreira čarobnu modnu avanturu

hippy garden

Svijet viđen očima dizajnerice Đurđica Vorkapić uvijek intrigira i prkosi klasici, a u njenim kreacijama nemoguće postaje moguće. Jasnom vizijom, koristi se fotografskom i filmskom umjetnošću, stvarajući modnu avanturu i priliku za snove, a poznato je da svijet mode nudi impresivne mogućnosti.

hippy garden

U duhu branda Hippy Garden, fokus kolekcije #NEVERSTOPCHANGING je na nježnoj, u isto vrijeme egzotičnoj strani žene koju gleda kroz krhku lupu osjećaja. Upečatljivi su cvjetni printevi i prepoznatljive Hippy Garden forme koje uvijek šalju jedinstvenu modnu poruku. Ovaj put to je #NEVERSTOPCHANGING.

hippy garden

Dugo očekivana modna revija održat će se u utorak, 15. listopada, na tajnovitoj lokaciji unutar Klovićevih dvora na Jezuitskom trgu 4 u Zagrebu. Za fotografije je zaslužan Šime Eškinja, a za video materijal Patrick Nieuwpoort.

hippy garden

hippy garden

hippy garden

hippy garden

hippy garden

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.