Lošinj Hotels & Villas, hotelski brend lošinjske Jadranka Grupe, postao je finalistom prestižnog izbora za dizajn novih brendova – Best Brand Awards

alhambra, lošinj

Riječ je o vizualnom identitetu ekskluzivnog Boutique hotela Alhambra, koji se nalazi u uvali Čikat, prvoj lošinjskoj uvali s ponudom i uslugom na razini 5 zvjezdica. Za novi vizualni identitet hotela Alhambra i vile Auguste zaslužni su Luka Kuharić, Bojan Matoš i Pavao Kuharić iz agencije za dizajn i oglašavanje Kuharić Matoš.

alhambra, lošinj

Best Brand Award značajna je nagrada koja se dodjeljuje kao priznanje kvaliteti marke dizajna u različitim kategorijama, a svaki finalist dobiva poseban digitalni certifikat. Kriteriji za odabir temelje se na vizualnoj originalnosti (novo inovativno rješenje) i povezanosti s ciljevima (na temelju opisa danog od strane sudionika). Vizualni identitet Boutique hotela Alhambra stilski je inspiriran secesijskim korijenima objekta, ali interpretiran na moderan način. Približava gostu duh vremena iz kojeg potječe te oslikava sofisticiranost i luksuz hotela. Sam znak simbolizira i arhitektonsko objedinjavanje dvaju vrijednih objekata – Alhambre i Vile Auguste, očuvanih u izvornom obliku, koji s modernim nadogradnjama stvaraju potpuno novi boutique hotel.

alhambra, lošinj

Otvaranjem Alhambre zaokružena je priča u uvali Čikat koja svojim gostima nudi uslugu na razini visokih 5 zvjezdica. Boutique hotel Alhambra član je prestižne grupacije Small Luxury Hotels of The World i s vilom Augustom čini jedinstveno mjesto na kojem se duh aristokratskog vremena savršeno sjedinjuje s modernom udobnošću i vrhunskom uslugom.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.