Clarins Super Restorative Day Cream i Clarins Super Restorative Night Cream su savršen duo za borbu protiv opuštanja kože kod žena u dobi od 50+ kojima je koža oslabljena zbog hormonalnih promjena

alarins anti age

Imamo dobru vijest za sve žene u dobi od oko 50 godina na čiju su kožu utjecale hormonalne promjene povezane s godinama. Vidljivi znakovi mogu uključivati opuštenost kože, gubitak gustoće, duboke bore i neujednačen ton kože, a to su sve definitivno promjene koje ne želimo. Super Restorative Day Cream i Super Restorative Night Cream iz Clarinsa ciljaju na opuštanje kože povezano s menopauzom i ostavljaju kožu glatkom, blistavom i ujednačenom.

Clarins Super Restorative Day Cream i Clarins Super Restorative Cream

Organski ekstrakt harungane roeaktivira fibroblaste koji nedostaju i potiče sintezu kolagena. Jeste li znali da ekstrakt organske harungane ima istu iznimnu snagu kao retinol, derivat vitamina A koji je naširoko dokazan u smislu učinkovitosti protiv starenja. Organski ekstrakt šikare pak povećava tonus fibroblasta kako bi pomogao zategnuti kožu i boriti se protiv opuštanja kože. Koža je odmah ugodna i podatna. Vraćaju joj se sjaj i mekoća. Dan za danom, koža se obnavlja, a bore su vidljivo smanjene.

Clarins Super Restorative Day Cream i Clarins Super Restorative Night Cream

Nanesite ujutro ili navečer na čistu, suhu kožu: Zagrijte kremu između ruku pa ih stavite na sredinu lica i pritisnite prema van preko lica i vrata. Nanesite nježnim pritiskom na lice, uvijek radeći od sredine lica prema van kako se tkivo ne bi rastezalo. To poboljšava drenažu i također čuva mladenački izgled.

Dostupno: Douglas parfumerije, Martimex parfumerije, Muller - odjel parfumerije, Fabuspot parfumerije. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.