Čarobni miris koji ćete obožavati ovo ljeto odaje slobodu i prirodnost. Betty Barclay Wilde Flower osvojit će vas svježim, cvjetnim i ženstvenim notama limuna, ružičastog papra, maline, jasmina, ruže, božura, cedrovine, tonka graha i vanilije... 

betty barclay wild flower

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj Betty Barclay Wilde Flower, svježi i cvjetni miris koji poziva na slobodu i uživanje u dugom, toplom ljetu, su:

SVIJETLANA ŠPOLJARIć, ZAGREB

ANA UNA BAUER, KARLOVAC

MARICA BABIć, SPLIT

Betty Barclay Wild Flower vodi vas na livadu prepunu divljeg cvijeća koju zamjećujemo u prolazu i koja nas se dojmi prirodnom ljepotom i očaravajućim mirisom. To su oni trenutci posebne čarolije kad se u prolazu susretnemo s ljepotom prirode, s neočekivanim iznenađenjima koja život za nas čuva. Poput divljeg cvijeta koji sam sebi traži put kako bi rastao na mjestima koja se drugima, pa čak i samom cvijetu, isprva čine nezamislivima, tako i miris Betty Barclay Wild Flower inspirira žene koje ga nose da samopouzdano kroče svojim putem, da ostanu dosljedne sebi i da u svakodnevici nadmaše same sebe: radoznale, hrabre i inspirirajuće. Napustiti poznate putove, iskušati se u nečem novom i prepoznati svoju veličanstvenost – istinska se snaga krije u nesavršenosti i autentičnosti. 

betty barclay wild flower

Divlje cvijeće je kao divlje srce

Postoji divlje cvijeće koje cvate na sunčanim mjestima – dok drugo raste u hladovini. Jedno nalazimo u šumi ispod visokih stabala – dok drugo nalazimo pokraj putova. Miris Betty Barclay Wild Flower zalaže se za pronalazak puta svojeg srca, kojim treba koračati samopouzdano, pritom čvrsto vjerujući u sebe. Miris koji naglašava unutarnju snagu i samopouzdanje žene, ohrabrujući svako veselo srce da iz vlastite snage ostvari svoje želje na svojem jedinstvenom životnom putu.

betty barclay wild flower

Cvjetna čarolija

Note divljeg cvijeća spajaju se s nježnim notama ljeta u jedinstvenu kompoziciju: Betty Barclay Wild Flower uranja u neusporedivu sočnost koja sa svježim limunom, slatkim malinama i aromatičnim ružičastim paprom otvara svježu cvjetnu kompoziciju. U srcu se cvjetnim, ženstvenim notama očaravajućeg jasmina, nježne ruže i osjetilnog božura otvara nepregledno polje neobuzdane prirodnosti. Zaokruženo i nježno smješteno divlje cvijeće polagano iščezava u mekanoj cedrovini, bademastom tonka grahu i dobro poznatoj aromi vanilije. Betty Barclay Wild Flower je veganski miris, koji će žene koje ga nose omotati u jedan od najljepših ljetnih darova i zbog kojeg će u njima procvasti njihova ženstvena snaga! 

betty barclay wild flower

Cvjetni dizajn

I dizajn Betty Barclay Wild Flower optički otkriva cvjetni sadržaj: sklopiva kartonska kutija ukrašena je akvarelima raznog divljeg cvijeća na pozadini u boji menta zelene. Vrhunac je staklena parfemska bočica: poklopac ispod kojeg se nadzire zlatni raspršivač ima obrise glave cvijeta – koja u kombinaciji s lijepo oblikovanom, zaokruženom staklenom bočicom i sama postaje rascvjetani divlji cvijet! Zlatna slova zaokružuju ljetnu optiku zbog čega je miris Betty Barclay Wild Flower sjajan ukras u vašoj kupaonici!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.