Nova RoC HYDRA+ hranjiva krema za dnevnu njegu kože lica s trostrukim djelovanjem, sadrži visoku koncentraciju aktivnih vitamina i hranjivih tvari koje omogućavaju hidrataciju kože i 24-satni osjećaj ugode. Nova ROC HYDRA+ linija sastoji se i od Hydra+ Light UV hidratantne kreme s UV filtrima, Hydra+ LIGHT hidratantne kreme za normalnu i mješovitu kožu te Hydra+ RICH intenzivne hidratantne kreme za suhu kožu

roc hydra +„Užurban život žena u kasnim dvadesetima polako pokazuje prve znakove starenja, no RoCova HYDRA+ hranjiva formula Hydrovance (hidroksietil urea i amonijev laktat) sadrži sve potrebne vitamine i hranjive tvari koje stvaraju osjećaj svježine i hidratacije, čak i ako se preskoči jedna aplikacija. Pružiti si više hidratacije i gledati kako znakovi umora nestaju cilj je svake žene. Stoga je RoC osmislio formule i strukture koje ženama pružaju ugodnu rutinu njege lica. RoCova tekstura osigurava osjećaj ugode tijekom nanošenja ali i brzu apsorpciju aktivnih sastojaka u kožu.", naglašava stručni tim iz RoC-a.

Svakodnevna njega kože lica preduvjet je zdravoj koži. Hydra+ Light UV hidratantna krema s UV filtrima (SPF 15) prevenira fotostarenje kože uzrokovano izlaganjem suncu. Idealna je za sve tipove kože i odlična je podloga za šminku. Hydra+ LIGHT je namijenjena normalnoj i mješovitoj koži i bogata je antikosidansima ulja biljke Sclerocarya birrea (marula) koji kožu štite od štetnih utjecaja okoline, dok je Hydra+ RICH intenzivna krema namijenjena suhoj koži zahvaljujući visokom udjelu Karite maslaca (shea butter). RoC HYDRA+ hranjiva krema ne samo da će pružiti intenzivan osjećaj 24-satne hidratacije kože već i ugodan osjećaj zaštite.

Cijena: 144,17 kn

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.