Reprogramirajte budućnost svoje kože u bilo kojoj dobi - Amwayeva linija ARTISTRY YOUTH XTEND vrlo je učinkovita i inovativna linija za njegu kože, koja koži daje mladenački izgled i pomaže u smanjenju tankih linija i bora. Svaki proizvod u ARTISTRY YOUTH XTEND liniji proizvoda za njegu kože sadrži biljne ekstrakte koji pomažu stimulirati proizvodnju "mladih proteina", kao što su sirtuin i kolagen

artistry youth xtend serum i noćna krema

Čitateljica koja dobiva vrijedan duo za njegu kože iz Artistry Youth Xtend linije – koncentrirani serum i noćnu obnavljajuću kremu - je:

KRISTINA KRTANJEK, ZAGREB

 

ARTISTRY YOUTH XTEND koncentrirani serum: sadrži visoku koncentraciju ekskluzivnog aktivnog sastojka LifeSirt kompleksa, dobivenog iz mirte, mediteranske ljekovite biljke sa svojstvima pomlađivanja kože. U kombinaciji s najnovijim tehnologijama, ovaj kompleks stimulira proizvodnju sirtuina u koži i prema znanstvenim istraživanjima čini kožu mlađom.

ARTISTRY YOUTH XTEND noćna obnavljajuća krema: koža se najbolje oporavlja dok spavamo. Bogata ARTISTRY YOUTH XTEND noćna krema pomaže u poboljšanju procesa stanične obnove tijekom noći i smanjuje pojavu tankih linija i bora u jednom tjednu. Osim toga, povećava vlažnost kože tijekom noći, što tenu daje svježiji i odmorniji izgled u jutarnjim satima. ARTISTRY YOUTH XTEND noćnu kremu potrebno je nanijeti svaku večer prije spavanja na svježe očišćenu kožu.

ARTISTRY YOUTH XTEND proizvode kao i ostale proizvode tvrtke Amway, moguće je nabaviti isključivo putem Amwayevih nositelja posla (ANP). Za više informacija posjetite www.amway.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.