Ako ste u strci i blagdanski su vas planovi potpuno dotukli, imamo za vas brzinsku i praktičnu ideju za božićni poklon – najfinije mediteransko bilje za njegu + jadranska spužva koja kožu čini mekom i glatkom + prekrasna ambalaža – može li ljepše? I sve to, dakako, s potpisom kreativne 100% hrvatske tvrtke Volo

volo jadranska spuzva i kupke

Najprodavaniji proizvod hrvatske tvrtke Volo – jadranska spužva uronjena u sapun - stvara finu kremastu pjenu prilikom kupanja ili tuširanja. Ručno izrađen sapun obogaćen je eteričnim uljima aromaterapeutske kvalitete, kao i Karite maslacem (Shea butter) ili Aloe verom. Spužvica se, nakon što se sapun istroši, može i dalje koristiti za kupanje i čišćenje lica.

Osim kombinacije jadranske spužvice i podatnog sapuna, hrvatska tvrtka Volo za blagdane je lansirala i prigodna pakiranja koja se sastoje od hidratantne pjene i morske soli za kupanje različitih mirisa te jadranske spužve za cjeloviti doživljaj kupanja ili tuširanja. Ti proizvodi pružaju najveći užitak i luksuz njege tijela te su prepoznati kao idealni pokloni za razne prigode. Kada se namoči, jadranska spužva postaje meka i podatna te pruža baršunasti osjećaj na koži pa se koristi u najluksuznijim kozmetičkim tretmanima širom svijeta.

Za pripremu luksuzne kupke i fantastičan doživljaj tuširanja koristimo samo najbolje sastojke iz prirode. Prirodni sastojci aromaterapeutskih pjena i soli čiste te revitaliziraju kožu, a nježan piling jadranske spužve učinit će vašu kožu njegovanom i mekom poput svile.

Potražite u najbližem dm-u!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.