Iako već neko vrijeme dostupna na hrvatskom tržištu, britanska kozmetika REN Clean skincare, nedavno je imala svoje prvo javno predstavljanje u hotelu Antunović

ren kozmetika

REN kozmetika u kratkom je roku svojom filozofijom pridobila mnoge korisnike diljem svijeta, a sve više je prepoznat i od strane hrvatskih ljubitelja čiste, prirodne, te iznimno učinkovite njege kože. REN Clean skincare osnovan je prije 14 godina te od svojih početaka oduševljava korisnike prirodne kozmetike. To potvrđuju i čitatelji britanskog InStyle magazina koji liniju za njegu tijela REN Morrocan Rosse već 12 godina zaredom biraju kao "best buy" proizvode u svojim kategorijama. REN kozmetika prodaje se u više od 35 zemalja svijeta, a jedan od najprodavanijih proizvoda - REN Glycolactic Radiance maska, u SAD-u se proda svakih 9 sekundi. REN je moderan, visoko učinkovit, profinjen i sofisticiran, a pruža revolucionarnu formulaciju proizvoda, s vrhunskim biljnim i mineralnim aktivnim sastojcima, strogo testiranje proizvoda i klinički dokazane rezultate.

ren kozmetika

ren kozmetika

Ovi proizvodi ne sadrže za kožu štetne, neprijateljske, sintetičke sastojke koji su uzrok čestih iritacija kože kod upotrebe kozmetičkih proizvoda. U REN-u vjeruju da upotreba njihovih proizvoda za njegu kože može učiniti svijet još ljepšim mjestom za život. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.