Nije li najljepši početak dana upravo mirisno tuširanje? Sjajne mirisne note odvest će vas na nevjerojatno putovanje, nježno zagrliti vaše tijelo i pripremiti za početak novog dana

Dr.Hauschka: mirisni balzami za tuširanje

Četiri predivne mirisne rapsodije, badem, ruža, limun i limunska trava te lavanda i sandal ugledale su svjetlo dana u atraktivnim novim praktičnim pakiranjima. Zbog visokog udjela suncokretovog i avokadovog ulja, te nježnih šećernih tenzida, novi balzami za tuširanje pravi su doživljaj za vašu kožu. Ne isušuju kožu pa ona nakon tuširanja ostaje nježna i baršunasta.

Parfumerist, Jörg Zimmermann odabrao je vrhunska prirodna eterična ulja koja čine svaki od četiri balzama jedinstvenim doživljajem, a pred vama je odabir: razigrano i osnažujuće, senzualno i meko, osvježavajuće ili harmonizirajuće tuširanje.

Jutro je najbolje započeti Dr.Hauschka balzamom od limuna i limunske trave koji će vas osvježiti i revitalizirati.

Dr.Hauschka balzam od lavande sadrži lavandu ubranu na 1000 m nadmorske visine koja u sebi nosi mir i ravnotežu, no istovremeno i mladenačku svježinu. Uz australski sandal diskretno obavija miris lavande, a ovaj preparat će vas opustiti nakon napornog dana.

Rano proljeće, kada prekrasno plavo nebo svjetluca nad morem, a nježni ružičasti cvjetovi izvode svoj ples na blagom povjetarcu – Dr.Hauschka balzam od badema vjerno će vam dočarati ovaj prizor, a ekstrakt dunjinih sjemenki uz raskošna biljna ulja hidratizira i štiti vašu kožu.

Što to posjeduje ruža čime privlači našu pažnju? Razigranost, zavodnički miris i kraljevsko držanje. A akordi ruže sljubljeni u Dr.Hauschka balzamu od ruže nježno će svojim baršunastim dodirom nježno maziti vaše tijelo.

Dr.Hauschka: mirisni balzami za tuširanje

Dr.Hauschka: mirisni balzami za tuširanje

Dr.Hauschka: mirisni balzami za tuširanje

Cijene:

Dr.Hauschka balzam za tuširanje od ruže – 104,20 kn
Dr.Hauschka balzam za tuširanje od badema – 91,70 kn
Dr.Hauschka balzam za tuširanje od limuna i limunske trave – 79,20 kn
Dr.Hauschka balzam za tuširanje od lavande i sandala – 91,70 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.