Deborah s oduševljenjem najavljuje lansiranje novog Fluid Velvet Mat ruža za usne koji će jednim potezom svojom tekućom teksturom obojiti vaše usne baršunastim mat efektom. Zbog svoje izuzetne teksture klizi precizno usnama, ostavljajući punu boju koja odmah prianja uz usne. Osjećaj je sjajan – uzvišena lakoća i veličanstvena udobnost na vašim usnama!

deborah fluid velvet mat

Novi Fluid Velvet Mat ruž za usne je pravo malo otkriće za zahtjevnu ženu koja je u potrazi za potpunom djelotvornošću dugotrajnog ruža sa sofisticiranim efektom. Svojom formulom i posebnim pahuljastim aplikatorom, usne su obojane i definirane s apsolutnom preciznošću u samo jednom potezu.

Polimeri koji daju boju osiguravaju lakoću apliciranja i dopuštaju ružu da se bolje priljubi usnama. Posebna ulja čine ovaj proizvod dugotrajnim i postojanim, bez razmazivanja.

deborah fluid velvet mat

Fluid Velvet Mat ruž za usne dolazi u atraktivnom novom pakiranju. Ime proizvoda je otisnuto na prozirnom pakiranju koje omogućava ženama da se odmah zaljube u jednu od dostupnih 9 nijansa ruža. Crni mat poklopac u skladu je sa mat formulom ruža, tvoreći tako jedinstveni make-up proizvod koji prati trendove.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.