Vodimo vas na jedan od najočekivanijih filmskih hitova godine - novu filmsku verziju jednog od najvećih romana svih vremena - Tolstojevu "Anu Karenjinu". U glavnim ulogama ove raskošne ljubavne sage čekaju vas - Keira Knightley, Jude Law i Aaron Taylor-Johnson!

ana karenjina

Tri čitateljice koje od Blitz CineStara i Femine.hr dobivaju po 2 ulaznice za film „Ana Karenjina" s Keirom Knightley, Judeom Lawom i Aaronom Taylorom-Johnsonom u glavnim ulogama, su:

ANA ČIZMIć, DUGI RAT

SUZANA VUčINIć, NOVI ZAGREB

SARA GRšIć, NETRETIć

Napomena: svoje ulaznice možete podići od dana objave dobitnika (petak, 22. veljače) do četvrtka 7. ožujka, uz predočenje osobne isprave, na blagajnama kina Blitz CineStar (Zagreb, Osijek, Split, Rijeka, Zadar, Šibenik). 

"Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu, svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način." Rečenica kojom počinje Tolstojev roman vjerojatno se mnogima urezala duboko u pamćenje, a tragična bezvremenska romansa poslužila je kao inspiracija i redatelju Joeu Wrightu. Nakon „Ponosa i predrasuda" te „Okajanja", odlučio je još jednom za glavnu ulogu angažirati Keiru Knightley koja je utjelovila Anu Karenjinu u najnovijoj ekranizaciji ruskoga klasika. Njezinog supruga, visokog državnog službenika Alekseja Karenjina igra Jude Law, dok joj utjehu pruža Aaron Taylor-Johnson koji je utjelovio Vronskog. Film je sniman na više od 100 povezanih setova, koji omogućavaju vrlo glatko kretanje radnje kroz različite interijere i eksterijere u kojima će gledatelji imati prilike uživati. 

ana karenjina

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.