Ne kaže se uzalud: "Što zračiš, to privlačiš", pridružite se seminaru Melite Manojlović i pokrenite pozitivne promjene u svom životu i u radnom okruženju...

melita manojlovic

Zakon privlačenja je posve jednostavan i kaže nam kako se isto istim privlači. Mi privlačimo ono o čemu mislimo, ono što želimo, osjećamo, vjerujemo, jer su misli moćan alat. Teško je pronaći osobu koja ne teži ostvarenju svoje sreće, kako privatne tako i poslovne. Umijeće ili moć manifestiranja pomoću Zakona privlačenja pobudilo je planetarni interes, a nastoje ga opisati brojni učitelji i govornici u cijelome svijetu. Također, sve se više ljudi trudi koristiti ga kao svjesnu namjeru za kreiranje vlastite realnosti.

Na seminaru Melite Manojlović saznajte kako ostati pozitivan u svakoj situaciji, kako spoznati koje su vam stvarne želje, kako iščitati poruke koje Svemir ima za vas, kako početi živjeti svoju svrhu, kako raditi sam sa sobom, kako se povezati sa svojom unutarnjom snagom i udahnuti pokretačku energiju svojim željama. Otkrit ćemo sve što niste znali o Zakonu privlačenja.

Seminar se održava u Zagrebu, u hotel Antunović, u subotu, 15. lipnja 2019., od 10:00 do 16:00 h (pauza od 12:30 do 14:00). Cijena je 200,00 kn, a više o seminaru pronađite na poveznici melitamcoaching.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.