Nakon velikog hita "Kradljivac poljubaca", jedna je od najprodavanijih autorica suvremenih ljubavnih romana USA Todaya i Washington Posta L. J. Shen predstavlja se domaćoj publici s novim naslovom "Vrabac". Nove intrige, zapleti i neodoljive ljubavi omiljene autorice suvremenih romantičnih romana prikovat će vas uz korice knjige  

l j shen vrabac

Troy Brennan. Svatko u Južnom Bostonu zna to ime. Sin mrtvog mafijaša. Slamatelj ženskih srca, ledeno plavih očiju. “Popravljač” koji vas može stvoriti ili uništiti u ovom gradu. E, da, i moj novi suprug. Sparrow Raynes. To sam ja. Moje ime nitko nije pamtio sve dok on nije uletio u moj život. Ali onda me zatvorio u kavez. Oteo me. I uništio svaku priliku da pobjegnem iz mjesta gdje smo odrasli. Pojednostavljeno, Troy Brennan mi je skresao krila. Moji su snovi veliki, ali ne vjerujem da će mi ikada dopustiti da ih slijedim. Nemam pojma zašto me odlučio uzeti za suprugu. Ali ovoliko znam: ako ga razljutim, ne piše mi se dobro. Uopće.

l j shen vrabac

O autorici: U samo šest godina od kada je objavila svoj prvi roman "Tyed" L. J. Shen postala je  jedna od najpopularnijih autorica suvremenih romantičnih romana diljem svijeta. Njezinim ljubavnim intrigama, zapletima i neodoljivim romansama nisu odoljeli milijuni čitatelja koji s velikim nestrpljenjem iščekuju svaki novi naslov. Do sada je napisala 19 romana, a svaki je odmah po objavljivanju dospio je na prva mjesta ljestvica čitanosti časopisa Washington Posta i USA Todaya. Isti uspjeh postigao je i njezin prvi roman preveden na hrvatski jezik "Vrabac", u prijevodu Dijane Ćurković.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.