Nakladnička kuća Znanje predstavlja roman "U tvoje ime", novi triler vrtoglavog ritma iz pera izdavačkog fenomena Harlana Cobena, dobitnika nagrada za književnost Edgar, Shamus i Anthony

literarna preporuka

Napoleona Napa Dumasa, policajca iz predgrađa New Jerseyja, još uvijek proganja tragedija koja se dogodila u četvrtom razredu srednje škole. Tada su njegov brat blizanac Leo i Leova djevojka Diana pronađeni mrtvi na željezničkoj pruzi, a Maura, djevojka koju je Nap smatrao ljubavlju svog života, ostavila ga je i nestala bez objašnjenja. Petnaest je godina Nap tražio i Mauru i pravi razlog bratove smrti. A sada se čini da bi konačno mogao pronaći ono što je tražio.

Kad se Maurini otisci prstiju otkriju u automobilu čovjeka osumnjičenog za ubojstvo, Nap se daje u potragu za odgovorima koji vode samo do još pitanja: o ženi koju je volio, prijateljima iz djetinjstva za koje je mislio da ih je poznavao, napuštenoj vojnoj bazi blizu koje je odrastao, a ponajviše o Leu i Diani, čije su smrti mračnije i mnogo zlokobnije nego što je to Nap uopće mogao zamisliti.

O autoru: Romani nagrađivanog izdavačkog fenomena Harlana Cobena prodani su u više od 60 milijuna primjeraka i prevedeni na 43 jezika te su zauzeli vrh ljestvice uspješnica diljem svijeta. U tvoje ime novi je roman u kojem se vraća najdražoj temi - tajnama koje se skrivaju u predgrađima New Jerseya, grada u kojem je i sam odrastao. "Groblje živih", "Neznanac", "Velika iluzija" i "Dom" dosad su objavljeni u Znanju. Najpoznatiji je po napetom, a često i neočekivano duhovitom serijalu o bivšem košarkašu Myronu Bolitaru.

Izdavač: Znanje
Cijena: od 99 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.