Čitajući retke Anine zbirke moći ćete ih pomirisati, osjetiti ih na svojim dlanovima... Odvest će vas na putovanje, u potragu za onim što se vjerojatno sami niste nikad usudili izreći

Ana Jusic Zvjezdani zagrljaj

Ne možemo zamisliti bolje preporuke za čitanje zbirke "Zvjezdani zagrljaj" pjesnikinje Ane Jusić od onih koje su izrekli Alis Marić, blogerica i vlasnica portala Čitaj knjigu, i književnik Željko Krznarić. A kada jednom uzmete u ruke ovaj divni uradak mlade Dubrovkinje, vjerujte nam, nećete ga ispuštati.

"Ana Jusić je moderna pjesnikinja i veleposlanica empatije koja u doba društvenih medija osvaja čitatelje svojom iskrenom i snažnom poezijom. Ana je zvijezda poezije u usponu čija jednostavnost u obliku i strukturi predstavlja poziv za čitatelja koji traže lagano štivo, a ujedno koristi priliku da riječima učini puno dobra."

Alis Marić, blogerica, Internet poduzetnica i vlasnica portala Čitaj knjigu

"Anini su stihovi izrezani komadići života stavljeni na papir da se ne zaborave i da ostanu u vječnom sjećanju. Stihovi su to u kojima se svatko može prepoznati i lako ih osjetiti kao da ih je i sam proživio. To je poezija kojoj se vjeruje i koja može svakoga podsjetiti na lijepe ili manje lijepe životne trenutke."

Željko Krznarić, književnik

Ana Jusic Zvjezdani zagrljaj

O autorici: Ana Jusić rođena je u Dubrovniku, gdje je završila osnovnu i srednju školu, diplomirala je u Zagrebu. Živi na relaciji Hrvatska - Francuska. Na natječaju “Zvonimir Golob” za najljepšu neobjavljenu ljubavnu pjesmu 2021. pjesme su joj pohvaljene. Prvi dio “Zvjezdanog zagrljaja” ispunjavaju pjesme ljubavnog karaktera, a drugi dio govori o životnim temama - prijateljstvu, čovjeku, ljudskosti. Donosi poruke ohrabrenja, pomirenja i zahvalnosti.

Cijena: 19.90 eura, a naručiti se može na mail: naklada@mindability.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.