Nedavno je objavljeno novo izdanje legendarnog priručnika za samorazvoj "Redovnik koji je prodao svoj Ferrari" Robina Sharme te čitatelji ponovno mogu uživati i nesvakidašnjim mudrostima ovog nadahnutog autora. Knjiga je u originalu objavljena prije 20 godina, a tijekom je ova dva deseteljeća uspjela oduševiti milijune ljudi postajući polako, ali sigurno jednim od modernih duhovnih klasika

knjga tjedna

Ova nadahnjujuća priča usmjerena je otkrivanju vaše hrabrosti te ravnoteže, obilja i radosti. Knjiga donosi iznimnu priču o Julianu Mantleu, odvjetniku prisiljenom na suočavanje s duhovnom krizom svojega neuravnoteženog života. Odiseja u prastaru kulturu iz temelja mijenja njegov život jer Julian ondje otkriva djelotvorne, mudre i praktične spoznaje koje ga poučavaju misliti radosne misli, slijediti vlastitu životnu misiju i poziv, razvijati samodisciplinu i postupati hrabro, cijeniti vrijeme kao svoju najvažniju imovinu, njegovati odnose te živjeti potpuno, iz dana u dan. Mnogo je područja pokriveno u ovih dvjesto stranica, a sve kroz zabavne dijaloge dvojice starih prijatelja.

O autoru: Robin Sharma je iznimno poznat po svom jednostavnom stilu kojim pristupa liderima i menadžerima, istvoremeno trežeći od njih veliki trud – ali s gotovo stopostotnim uspjehom. Njegove su knjige čitljive i izravne, a njegov rad svjetski poznat.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.