Kriminalistički spektakularni triler "Mrtva priroda" odvest će čitatelja u šokantan svijet zločina preplavljen neočekivanim tajnama. Autorica Joy Fielding razvija dramu i napetost u sasvim realnim životnim okvirima. "Mrtva priroda" majstorski je napisan triler koji će čitatelja držati u napetosti do posljednje stranice

mrtva priroda, joy fielding

Joy Fielding suvremena je kanadska autorica trilera od kojih su mnogi postali bestseleri New York Timesa. U svojim romanima koje odlikuju vrhunski napete fabule najčešće opisuje sasvim obične žene zatečene u krajnje neobičnim situacijama. Živi na relaciji Toronto – Palm Beach.

Casey Marshall sretna je mlada žena koja ima predivnog muža, odane prijateljice i uz to uspješno vodi vlastiti posao uređivanja interijera. No, njezin se savršen život prekida onog trena kada u gradskoj garaži na nju naleti auto jureći brzinom od 80 km/h. Od teških ozljeda Casey pada u komu. Cijelo je vrijeme svjesna svoje okolina, ali nije u stanju pomaknuti nijedan dio tijela i komunicirati. Leži u bolničkom krevetu i sluša što govore njezini posjetitelji koji ne znaju da ih ona čuje. Casey uskoro otkriva da ljudi koje poznaje nisu baš onakvi kakvima se predstavljaju i da njezina nesreća možda nije bila posve slučajna. Nastojeći se izvući iz stanja žive smrti ona polako u glavi raspliće klupko odvratnih laži.

Prijevod: Alica Bjeli Duduković

Cijena: 29,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.