Što se to dogodilo da je njezin dragi, pažljivi Rune postao taj mrzovoljni i drski stranac? Hoće li ih tajna koju Poppy nosi zbližiti ili zauvijek razdvojiti? Otkrijte priču koja će vam slomiti srce i natjerati vas da povjerujete kako prava ljubav zaista traje zauvijek...

darivanje femina tillie cole tisucu poljubaca

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svjetski bestseler i TikTok senzaciju "Tisuću poljubaca", nezaboravnu ljubavnu priču o srodnim dušama koja će vam slomiti srce, su:

MIRELA MULLER, OSJJEK

NATAšA RIđIć, ZADAR

JELENA SALATOVIC, SESVETE

Rune Kristiansen i Poppy Litchfield upoznali su se u djetinjstvu i zakleli se da će zauvijek biti prijatelji. Prijateljstvo je preraslo u ljubav koja je obećavala da će trajati cijeli život. A kada je Rune poslan kući u rodnu Norvešku, srušili su se njihovi svjetovi. Dvije godine poslije Rune se vraća u uspavani gradić Blossom Grove. Poppy je spremna za novi početak, ali taj dečko koji se vratio više nije Rune kakvog se sjeća. Što se to dogodilo da je njezin dragi, pažljivi Rune postao taj mrzovoljni i drski stranac? Hoće li ih tajna koju Poppy nosi zbližiti ili zauvijek razdvojiti?

darivanje femina tillie cole tisucu poljubaca

O autorici: Tillie Cole odrasla je u malom gradu na sjeveroistoku Engleske. Godinama je putovala svijetom sa svojim suprugom, profesionalnim igračem ragbija. Kada ne piše, najviše voli provoditi vrijeme plešući, pjevajući, jašući ili slušajući glazbu. Njezin roman "Tisuću poljubaca" postao je svjetska senzacija I osvojio srca milijuna čitatelja.

Više na: https://www.poetika.eu/proizvod/tisucu-poljubaca/

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.