Iz daleke Australije stigao je ljubavni roman koji opisuje koliko je tanka granica između ljubavi i mržnje. Prvijenac Sally Thorne u rekordnom je roku postao bestseler USA Todaya, a roman će doživjeti i ekranizaciju pod redateljskom palicom producenta poznate animirane serije 'Simpsoni'

 

knjiga igra ljubavi i mrznje

Lucy Hutton oduvijek je vjerovala da srdačna djevojčica može steći menadžersku poziciju. Ponosi se time što je na poslu svi vole − osim dojmljivog i savršeno odjevenog Joshue Templemana. Međusobna netrpeljivost između dvoje kolega eskalira kada saznaju da će postati konkurencija za prestižno radno mjesto u tvrtki u kojoj rade. Kada zaglave u istom uredu, upletu se u neodoljivu igru nadmetanja. Igraju igru pogleda, igru zrcala, igru poslovnog pravilnika, a Lucy ne može dopustiti da je Joshua i u jednoj pobijedi − a pogotovo u onoj za vodeću funkciju u firmi. Ako Lucy izgubi, dat će ostavku. Zašto se onda preispituje? Možda ga ne mrzi. A možda, možda ne mrzi ni on nju. Ili je sve to još samo jedna igra u nizu… Igra ljubavi i mržnje.

U srpnju 2018. objavljeno je da će prvijenac Sally Thorne doživjeti ekranizaciju. Za uspjeh filma, između ostalih, odgovoran je David Mirkin koji je slavu stekao kao producent i scenarist popularne animirane serije "Simpsoni". 

Sally Thorne živi u australskoj Canberri i dane provodi prijavljujući natječaje i sastavljajući ugovore, stoga ne čudi što se nakon radnoga dana uspinje u šarolike svjetove koje je sama izmaštala. Živi s mužem u kući punoj antiknih igračaka, s previše jastuka, ukletom kućicom za lutke i najslađim mopsom na svijetu.

Izdavač: Mozaik knjiga
Cijena: 99 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.