Roman "Pacijentova tajna" Loreth Anne White, čiji su krimići prodani u više od tri milijuna primjeraka diljem svijeta, držat će vas u neizvjesnosti do same završnice. Činjenica da je inspiriran stvarnim zločinom koji je potresao Kanadu čini ga još napetijim

loreth anne white pacijentova tajna

Lily Bradley, poznata psihoterapeutkinja, živi u savršenoj kući sa svojim cijenjenim suprugom profesorom i dvoje djece. Njezin je život savršen – novca joj ne manjka, omiljena je u zajednici, a njezina je krvava tajna sigurna. Senzualna i neobuzdana Arwen stiže u gradić sa sinom na suvozačevu mjestu svoga oslikanog kombija. Preko noći, njezina prisutnost prijeti razotkriti sve što su stanovnici Story Covea tako očajnički htjeli zadržati za sebe. Sumnjive okolnosti koje okružuju neprepoznatljivo truplo trkačice u grad dovode detektivku Rue Duval. Iako zna da mora riješiti ovaj slučaj, dušu joj razdire pitanje: želi li ga riješiti?

loreth anne white pacijentova tajna

O autorici: Loreth Anne White domaćoj se publici predstavila napetim i nezaboravnim naslovom "Ispod Đavoljeg mosta", romanom koji se do samoga kraja ne ispušta iz ruku. Njezina najnovija uspješnica "Pacijentova tajna" prava je opsesija za sve obožavatelje trilera. "Pacijentova tajna" inspirirana je istinitim zločinom koji je potresao Kanadu kada je unakaženo tijelo trkačice pronađeno podno litice na rubu idilične obalne zajednice Story Covea. White je za svoj rad dobila brojna priznanja, a njezini su kriminalistički romani prodani u više od tri milijuna primjeraka diljem svijeta. Nagrade i nominacije vjerni su pratitelji njezinih napetih romana, među kojima su RITA, Daphne du Maurier ili Arthur Ellis. Prijevod na hrvatski potpisuje Andrej Bukarica. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.