Oslobodite se sputavajućih navika i obrazaca i izgradite svoju novu stvarnost! - Vjerujete li da svatko od nas ima sposobnost stvoriti optimalno zdravlje, sretnu i zdravu budućnost sebi i našem planetu? Vjerujete li da se možemo osjećati više kao energija, a manje kao materija, povezati se s nečim većim od sebe i tako mijenjati našu stvarnost? Ako je tako, dio ste nove generacije koja zna da je pred nama beskraj mogućnosti. A sada imamo i znanost koja nam to potvrđuje - darujemo vam prekrasan bestseler dr. Joea Dispenze

stvorite novo ja

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju odličan bestseler dr. Joea Dispenze "Stvorite novo ja", su:

SLAđANA MATOVINA, SESVETE

MIRNA PUCELJ, VINKOVCI

Novu stvarnost može stvoriti samo nova osobnost, rečenica je koju dr. Dispenza često ponavlja. Drugim riječima, da bismo stvorili ono što želimo, a što još ne postoji u stvarnosti, mi moramo postati drugačiji. Iste misli, uvjerenja, osjećaji i ponašanja koja ponavljamo godinama ne mogu stvoriti ništa osim već starog i poznatog. Zato stvaramo novo ja. Pristup dr. Dispenze temelji se na kvantnoj fizici koja nas uči da se u nevidljivom polju energije kriju beskrajne mogućnosti te da energija odlazi onamo kamo usmjerimo svoju pažnju. Posljedično, svi smo tvorci materijalnog svijeta. Usvojite li barem na trenutak tu ideju, mogli biste se početi fokusirati na ono što želite, umjesto onoga što ne želite.

Najnovija znanstvena istraživanja potvrđuju shvaćanje da imamo prirodnu sposobnost promijeniti mozak i tijelo samo putem misli, npr. tako da se i biološki čini kao da se neki budući događaj već zbio. Zato što misao možete učiniti stvarnijom od bilo čega drugog, uz ispravno razumijevanje možete promijeniti sve: od moždanih stanica do gena. Jednom kad se naučite koristiti svojom pažnjom i doći u sadašnji trenutak, ući ćete u kvantno polje, u kojem postoji potencijalnost svega.

Drugim riječima, da bismo ostvarili svoje snove – bolje zdravlje, novu vezu, kreativan posao ili duboko duhovno iskustvo – trebamo početi misliti, osjećati i živjeti tu novu stvarnost u sadašnjem trenutku, prije nego se ona doista ostvarila! Vibracija novog ja koju na taj način odašiljemo u kvantno polje prije ili kasnije materijalizirat će se u sadašnjem trenutku i naš će san postati stvarnost.

stvorite novo ja

Kako to učiniti saznat ćete u knjizi "Stvorite novo ja" te na predavanju legendarnog dr. Dispenze u Zagrebu, 30.10. u kinu Europa!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.