Nove detektivske igre, nestrpljenje, strah i nezaboravne avanture dio su romana Izgubljene djevojčice, koji donosi treći slučaj sad već slave inspektorice Kim Stone

knjiga tjedna marsons

Dvije su djevojčice otete, a samo će jedna biti vraćena. Roditelji koji ponude veći iznos dobit će svoju kćer natrag, ali drugi neće. Nemojte se zavaravati, jedno će dijete umrijeti. Kad njihove devetogodišnje kćeri budu otete i dvije se obitelji nađu usred noćne more, detektivka inspektorica Kim Stone započinje istragu. No sat već otkucava. Dok su obitelji suprotstavljene jedna drugoj, jer svaka pokušava vratiti svoje dijete, Kim strahuje da bi ovi okrutni zločinci mogli biti najopasniji s kojima je ikad imala posla.

O autorici: Angela Marsons jedna je od vodećih i najčitanijih autorica kriminalističkih romana ne samo u Velikoj Britaniji, već u cijelom svijetu. Njezini romani prevedeni su na više od 30 jezika i prodani u milijunskim nakladama. Prije statusnog simbola u kriminalističkom svijetu, Marsons je dugih 25 godina imala problema s pronalaskom izdavača. Prijelomna godina u njezinom životu bila je 2015., kada objavljuje prva tri romana koji su se u svega nekoliko godina prodali u gotovo četiri milijuna primjeraka. Njezin prvi kriminalistički roman "Nijemi vrisak" svjetska je uspješnica s više od milijun prodanih primjeraka, a ujedno je to prvi slučaj inspektorice Kim Stone od čak 16 koliko je autorica najavila da će ih biti. Nakon prva dva romana, u prijevodu Igora Rendića, objavljen je i treći "Izgubljene djevojčice" koji donosi nove, podjednako napete i zanimljive avanture sada već omiljene istražiteljice Kim Stone. Osim kritike i publika je njezin novi roman dočekala s oduševljenjem. Na renomiranoj stranici Goodreads, koju prate milijuni čitatelja, "Izgubljene djevojčice" dobile su visoku ocjenu (4,4 od maksimalnih 5).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.