U mjesecu posvećenom ženama, ali i sve dane u godini, važno je isticati kako ste dragocjene i kako zaslužujete svu ljubav i pažnju. Neravnopravnost spolova ne bi vas trebala spriječiti da uživate u tome što ste žena i u svoj zabavi koja dolazi s tim. Stoga, kako biste u potpunosti uživali, nemojte se sramiti saznati koliko ste seksi

lelo zene i seksualnost

Umjesto da otvoreno pričaju o svojoj seksualnosti i prihvate je, mnoge žene vjeruju kako bi se trebale ponašati prema društvenim normama, slijediti nepisana pravila koja bi se trebala primjenjivati na njih, opravdavati svoje ponašanje, pa čak i skrivati ono što im se sviđa. LELO je tu da vam pomogne prihvatiti svoju seksualnost u svim njezinim oblicima.

Istražujte

Imate pravo poznavati svoje tijelo. Zapravo, kako biste u potpunosti prihvatili svoju seksualnost, trebate znati svaki njen djelić. Istina je da vrlo malo žena zna kako izgleda njihova vagina, a kamoli svi njezini dijelovi. Normalno je istraživati, gledati se u ogledalo, izvoditi seksi striptiz i pripremati se za upoznavanje sa svojim užitkom. Pronađite svoj klitoris, otkrijte kako izgleda, čitajte o njemu. Zaronite u erogene zone, saznajte više o tome kako osloboditi intenzivan užitak G, C, A i O točaka (da, sve one stvarno postoje).

Igrajte se

Nakon što istražite svoje intimne dijelove, budite spremne i igrati se s njima; tako ćete otkriti što i kako volite i izraziti svoju seksualnost, sami ili s partnerom. Osjetite što vam odgovara, isprobajte različite tehnike, te uključite seks igračke u igru. Istraživanja pokazuju kako većina žena treba stimulaciju klitorisa kako bi doživjela orgazam. Preporučujemo klitoralni vibrator: odličan uvod u korištenje seksualnih igračaka. Možete nastaviti s igračkama koje koriste sonične valove za stimulaciju unutarnjeg i vanjskog klitorisa poput jedinstvenih SONA, SILA ili ENIGMA. A kako biste provjerili ranije spomenute točke, uključite seks igračke koje istovremeno stimuliraju iznutra i izvana.

Uživajte

Sada je vrijeme za uživanje - biti žena koja potpuno prihvaća svoju seksualnost, zna što želi i ne srami se toga, žena koja dijeli svoje želje i fantazije i zaslužuje svoje zadovoljstvo. Žena koja ne treba glumiti orgazam - jer lažiranjem samo uskraćujete mogućnosti kojih ste itekako svjesne.

Proslavite svoju seksualnost u svim njezinim oblicima i prihvatite sve što dolazi s njom – na to imate svako pravo.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.