Spektakularnim vatrometom na zapadu grada otvorena je najatraktivnija božićna destinacija kraj Family malla, Božićni grad na 15.000 četvornih metara s bogatim sadržajem za djecu i odrasle. Sudeći prema velikom broju posjetitelja već na samom otvorenju, ne sumnjamo da će Božićni grad postati obiteljska hit destinacija ovog prosinca

bozicni grad family mall

Vrata Božićnoga grada otvorila je Ella Dvornik i samim time postala gradonačelnica adventa Family malla. Ona je, kao i mnogobrojni posjetitelji, uživala uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbu popularnog FOOD TRUCK FESTIVALA na kotačima, koji je ove godine prvi put predstavio XMAS verziju.

bozicni grad family mall

Svoje adventske street food delicije predstavili su Batak grill, BarbaQ, Zlatni Dukat, Nadine Fritule i Pri suncu. Kuhano vino, gin i donutse osigurao je Leggiero bar po prvi put na kotačima. Samo otvorenje uveličali su svojim nastupom Zagrepčanke i dečki, a za animaciju djece bili su zaduženi vilenjaci.

bozicni grad family mall

Što Božićni grad izdvaja od ostale adventske ponude u Zagrebu?

Ulazom u Božićni grad prolazite kroz Ulicu Fantazije gdje djeca upoznaju hobite i vilenjake, šumske vile, trolove i zmajeve. Tamo su se smjestile  bajkovite kućice, a svaka od njih nosi svoju priču i tajnu. Ono što je oduševilo najmlađe posjetitelje je Djed Božićnjak s vilenjacima koji je pripremio mnoštvo poklona za svu djecu. Darivanje je organizirano svakim danom od 16 do 21 h, a po istom radnom vremenu radi i prostrano klizalište na kojem su se tražile klizaljke više!

bozicni grad family mall

Dok čekate na red za hranu, piće ili darivanje kod djedice, djeca se mogu provozati u lunaparku. Ledeni park krije instagramične kutke na kojima ćete napraviti najbolje božićne fotografije, a iz samog grada ponijeti nezaboravne obiteljske uspomene. 

bozicni grad family mall

Po završetku posjeta Božićnom gradu, možete razgledati bogatu ponudu dječjih knjiga 20-ak nakladnika smještenih u samom centru kao i sudjelovati u velikom nagradnom natječaju "Nacrtaj svoju obitelj" gdje Family mall najkreativnije nagrađuje putovanjem u Gardaland, ljetovanjem na Hvaru i drugim vrijednim nagradama. Crtež svakog djeteta bit će dio najveće izložbe dječjih radova u Zagrebu.

bozicni grad family mall

bozicni grad family mall

bozicni grad family mall

bozicni grad family mall

bozicni grad family mall

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.