Ove godine proljeće nam u tragovima i vrlo rijetko donosi sunce i mirise. Svakih nekoliko dana iznova se ponadamo proljeću i toplom vremenu, a onda opet padne kiša i zahladi. Na vrijeme ne možemo utjecati, ali zato možemo u svoj dom donijeti miris pravog proljeća ili ga pokloniti nekome da ga ponese sa sobom kući iz Zagreba. I to zahvaljujući novim mirisima u ponudi brenda Notes of Zagreb

notes of zagreb

Mirisni brend Notes of Zagreb nastao je iz neiscrpne želje za kreativnošću i strasti za dizajnom svojih vlasnika, koja se očituje prvenstveno u samom prostoru trgovine u zagrebačkoj Skalinskoj 2, kvaliteti mirisa te jedinstvenoj i originalnoj ambalaži svakog proizvoda. U ponudi brenda mogu se pronaći difuzori sa štapićima, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu, parfemi za pse i refili za difuzore.

Mirisi Notes of Zagreb ujedno su i idealan suvenir jer svaki od njih predstavlja znamenitost ili dio povijesti koja se veže uz glavni grad. Nit vodilja je ponuditi građanima i svim posjetiteljima jedinstveni proizvod koji će ih asocirati na neku od znamenitosti grada Zagreba, njegove činjenice i bogatu povijest. The Witch of Grich (Grička vještica), The Golden Bull (Zlatna bula), Upper Town (Gornji grad), The Well of Life (Zdenac života), samo su neki od naziva mirisa koje trgovini Notes of Zagreb.

notes of zagreb

Notes of Zagreb predstavljaju i tri predivna proljetna mirisa koja će donijeti svježinu u ovom tmurnom vremenu te vam pomoći da, barem u okrilju doma, imate osjećaj da je vani proljeće i zaboravite na kišu koja neumorno pada. „Secret of the Bloody Brigde"/"Tajna krvavog mosta" miris je Zagreba u proljeće. Obiluje notama jasmina, đurđica, ruže, lipe, magnolije i jorgovana. Za one koji ne vole toliko jake cvijetne note u prvom planu u ponudi je „The Floral Square"/"Cvjetni trg", koji u kombinaciji s anisom i cvjetnim notama daje interesantan miris svježine i oštrine, te djeluje umirujuće. Proljeće u Notes of Zagreb donosi i nešto za ljubitelje svijeća. „Le Jardin de Lenucci"/"Lenucijev vrt" prostor će obogatiti mirisima ruže i peonije, te pačulija koji svojom težinom i misterioznošću ublažuju intenzivni miris ruže, te ju čine profinjenijom i tanjom.

notes of zagreb

Ovi su mirisi ujedno savršen poklon i suvenir koji će dašak Zagreba odnijeti dalje u svijet. Svakako, dok ne dođe pravo proljeće, uživajte u zagrebačkim misirima ovog divnog mirisnog dućana iz Skalinske 2.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.