Aleksandra Dojčinović osvojila je svojevrsni poslovni oskar, koji se svake godine dodjeljuje uspješnim ženama diljem svijeta, a osnovan je 1972. u čast Madame Clicquot, Francuskinje koju su krasili hrabrost i poduzetnički duh

Veuve Clicquot Business Woman Award

U predivnom ambijentu Hrvatskog instituta za povijest u Opatičkoj ulici održana je dodjela nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award. Četri nominirane dame, Kristina Ercegović, Alis Marić, Aleksandra Dojčinović i Ivana Matić koje su sudjelovale u konkurenciji za ovogodišnju nagradu, tijekom svoje karijere istaknule su se marljivošću i originalnim idejama te postavile ljestvicu više u standardima poslovnih izazova, baš poput Madame Clicquot. Dizajnerica Aleksandra Dojčinović proglašena je pobjednicom!

Veuve Clicquot Business Woman Award

Članovi žirija, prošlogodišnje pobjednice Mirjana Brlečić, direktorica i vlasnica Nikkel kozmetike, Anja Zambeli Čolak, direktorica i vlasnica Zambeli brand design studija, zatim direktor Moet&Hennessy tržišta centralne i južne Europe, Jadranko Smokrović i direktor Miva galerije vina Vlado Šušak, odlučili su da pobjednicom ove prestižne nagrade koja se dodjeljuje u 27 zemalja svijeta proglase dizajnericu LeiLou branda Aleksandru Dojčinović, koja će krajem mjeseca studenog u Sloveniji sudjelovati na regionalnom izboru i predstavljati Hrvatsku.

Veuve Clicquot Business Woman Award

U bajkovitom vrtu Hrvatskog instituta za povijest uzvanici su uživali u Veuve Clicquot Rich šampanjcu, a tijekom same dodjele koja se održala u Zlatnoj dvorani nisu skrivali oduševljenje ovim jedinstvenim prostorom. Nakon službene ceremonije koktel se nastavio uz delicije i šampanjske mjehuruće Veuve Clicquot Brut i Rose.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.