Dr. med. Ksenija Krajina Pokupec kreirala je za vas med i sirup koji će efikasno ojačati imunitet te posebno učinkovito djelovati protiv zimskih respiratornih tegoba uzrokovanih virusima i bakterijama

imunitet med

Moj imuno-med učinkovit je medni pripravak od nekoliko vrsta domaćeg meda s propolisom, cvijetnim prahom i matičnom mliječi. U taj med još dodatno umiješam imunološke biljke u prahu i to doista ispadne odličan borac za imunitet. Dobili smo pravu imunološku bombu, k tome još i finu, mljac, mljac. Svaki dan treba uzeti žličicu ovog imuno-meda i pocuclati tj. otopiti u ustima. Ne progutati, jer slina u ustima i enzim ptijalin razgrađuju ugljikohidrate iz meda, i oni već u ustima, kroz sluznicu, vrlo brzo ulaze u naš krvotok. Tako bez opterećenja želuca, sve ljekovite i aktivne tvari vrlo brzo resorbiramo. Imuno-sirup koji pripremam sličan je medu, ali ga radim po narudžbi za malu djecu.

Uz ovo, savjetujem vam još i odličnu kupku za relaksaciju i jačanje imuniteta - pomiješajte u pola čaše punomasnog mlijeka po tri kapi eteričnog ulja limuna, cedra i jasmina te jednu kap ylang ylanga. Sve dobro promućkajte i izlijte u toplu vodu za kupanje. Uronite u svoju kadu sreće, opustite se i uživajte 15 -20 minuta.

Dr. Ksenija Krajina Pokupec
Botana fitocentar d.o.o.
Fitoterapija - Aromaterapija - Masaža - Savjeti - Edukacija - Nutricionizam
Konjička 3, Zagreb
Tel: 01/3839-096
Mob: 098/9288-728
e-mail: botana.zg@gmail.com

Primanje pacijenata: ponedjeljak i srijeda 9-13h; utorak i četvrtak 14-18h

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.