ksenija krajina pokupecDr. med. Ksenija Krajina Pokupec jedna je od najboljih i najpoznatijih fitoterapeutkinja u Hrvatskoj. Kao direktorica i vlasnica Botane, specijalizirane prodavaonice čajeva i biljnih proizvoda u Zagrebu, dr. Krajina Pokupec nizu svojih pacijenata pomaže fitoterapijom, blagom i prihvatljivom terapijom liječenja bolesti pomoću lijekova biljnoga porijekla.

Dr. Krajina Pokupec rođena je u Vukovaru, a u Zagrebu je završila srednju Farmaceutsko-kozmetičku školu te Medicinski fakultet. Kao liječnica opće prakse radila je nekoliko godina u Domu zdravlja Centar i Medvešćak, a nakon toga desetak godina u poduzeću Suban kao liječnik i farmaceut na fitoterapiji, izradi magistralnih pripravaka na bazi ljekovitog bilja i na kontroli biljnih lijekova. Osim što vodi Botanu, dr. Krajina Pokupec također predaje anatomiju, fiziologiju, dermatologiju i farmakognoziju s fitoterapijom u privatnoj školi Galbanum u Zagrebu.

Svojim stručnim tekstovima u medijima, edukacijom svojih učenika, te ponajviše svakodnevnim radom sa svojim pacijentima, dr. Krajina Pokupec sustavno radi na povećanju kvalitete zdravlja i života pomoću fitoterapije, jednog od najstarijih načina liječenja bolesti i ublažavanja tegoba pomoću ljekovitoga bilja. Dr. Krajina Pokupec izrađuje originalne recepture čajnih mješavina, biljnih kapi, ulja i masti od ljekovitoga bilja, koji pomažu u liječenju cijelog niza bolesti i tegoba.

Na portalu Femina.hr čitajte ekskluzivni niz tekstova dr. Ksenije Krajine Pokupec „Moć ljekovitog bilja", kroz koji će vas uvesti u blagotvoran svijet bilja koje na tisuće načina koristi našem zdravlju.

Botana, specijalizirana trgovina čajeva i biljnih proizvoda
Fitoterapija - savjetovalište - dijetalna prehrana
Konjička 3, Zagreb
Tel: 01/3839-096
Mob: 098/9288-728
Primanje pacijenata: ponedjeljak i srijeda 9-13h; utorak i četvrtak 14-18h