Ukrašene su mašnama, pozlaćenim detaljima, kragnicama s cvjetovima... Ukratko, zaljubili smo se u novu kolekciju unikatnih cipela domaćeg brenda Mia Mar. Zove s Springtime i nastala je u suradnji s Mammii studiom

mia mar springtime cipele

Dizajnerica Mia Marić, koja stoji iza benda Mia Mar, oduševljava svakom svojom kolekcijom. Volimo je kada spaja cipele, torbice, zlato i čokoladu, kada na preslatke balerinke okači satove ili kada napravi kolekciju torbica za vremenske putnice... Naravno, da je jednak učinak na nas imala i nova Springtime kolekcija, nastala u suradnji s Mammii studiom.

mia mar springtime cipele

Par unikatnih, ručno rađenih cipela i kožnih kragni s Mammii pozlaćenim detaljima, daju nam topli osjećaj proljeća. Svaki par cipela je unikatan i malo različit, jer je svaki dio kolekcije rađen ručno. Koža boje slonove kosti s narančasto rozim akvarel odsjajima i ručno rađeni Mammii tučci cvjetova, stavljaju u fokus centar cvijeta, tamo gdje sva čarolija nastaje.

mia mar springtime cipele

Kožnati ovratnici u obliku cvjetova, ukrašeni su apstraktnim zlatnim kukcima, stvarajući naglasak na svaki Mammii detalj koji ovoj kolekciji daje odsjaj i toplinu, kao zraka sunca koja nas sramežljivo obasja u proljeće. 

mia mar springtime cipele

Kolekcija je unikatna i dostupna u ograničenom broju primjeraka. Možete je kupiti na: www.mia-mar.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.