Lykke mirisni medaljoni, inspirirani prirodom i raznim povijesnim motivima, su savršen dar sebi i dragim osobama jer su vječna priča, poruka, uspomena, modni detalj... Ljubav!

darivanje lykke

Jedna čitateljica koja na poklon dobiva Lykke mirisni medaljon Eternal Sun s prekrasnim motivom sunca, koji će savršeno pasati uz sve jesenske kombinacije, je:

ANDRIJANA BUKMIR, ZAGREB

Nakit nikada nije tek običan komad metala kojeg slučajno nosimo. On izražava naš statement, simbol je emocije i konekcije s dragim  osobama, odražava naše stanje i trenutno raspoloženje, kao i našu osobnost. Upravo sve to objedinjeno je u Lykke nakitu, što se odmah i prepoznaje, jer je samo u Hrvatskoj prodano nekoliko tisuća medaljona, a u prve dvije godine uspjeli su otvoriti i gift shop što je izrazito hrabro u vremenima koja nisu nimalo jednostavna za poduzetnike.

darivanje lykke

Lykke ogrlice s mirisnim medaljonima, hipoalergene su i otporne na koroziju, a vrhunskom kvalitetom izrade, dizajnirane su tako da se njeguju i prenose generacijama. Medaljoni dolaze u 18 različitih motiva inspiriranih prirodom i raznim povijesnim motivima, a svaki možete dodatno personalizirati gravurom po svom izboru, i tako ga učiniti  posebnim i unikatnim. Lykke personalizirani mirisni medaljon je nakit od kirurškog čelika s 18-karatnom pozlatom koji dolazi u kompletu s dva eterična ulja po vašem izboru i posebno kreiranim spužvicama različitih boja.

Eternal Sun medaljon je simbol svjetlosti, istine, otvorenosti, topline i unutarnje snage, a odabiru ga snažne, senzibilne i samozatajne žene.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.