Vogue Eyewear, sinonim za kvalitetu, ženstvenost i stil, predstavlja trendi modele sunčanih naočala za ljeto u razigranim i modernim In Vogue i Casual Chic kolekcijama. Atraktivni modeli elegantnih okvira i vedrih boja upotpunit će svaki ljetni styling ljubiteljica mode

vogue sunčane naočale ljeto 2015

Originalnost, pustolovni duh i razigranost kolekcija savršeno se sjedinjuju s klasičnom, svevremenskom elegancijom koja predstavlja suštinu ovih neodoljivih modela sunčanih naočala marke Vogue Eyewear. Idealno će odgovarati svim ženama koje su stalno u potrazi za novim modnim izričajima i koje žele naglasiti svoju osobnost.

vogue sunčane naočale ljeto 2015

vogue sunčane naočale ljeto 2015

Kolekcija In Vogue donosi elegantan koloristički motiv Rainbow - razigran spoj vedrih boja u tri sloja s prozračnim elementima, zaobljene okvire u kombinaciji s cvjetnim motivima, modele minimalističkog dizajna. Kolekcija Casual Chic donosi romantičan model zaobljenih okvira s elegantnim reljefnim detaljima i svjetlucavim česticama u nekoliko romantičnih boja.

vogue sunčane naočale ljeto 2015

Kroz trendy i zaigran stil kolekcije In Vogue, suvremen i diskretan Casual Chic, Vogue Eyewear iz sezone u sezonu donosi izbor okvira koji uvijek iznova potvrđuju njegov nepogrešiv osjećaj za kreacije koje odgovaraju duhu vremena.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.