Sanja Baljkas, svestrana, darovita i kreativna umjetnica, koja spaja fotografiju, grafički i produkt dizajn, lansirala je osebujnu liniju nakita idealnu za sve vas koji volite životinje. Sanja je posebno velika ljubiteljica mačaka pa je naglasak stavila na mace, ali kako je njen nakit – "custom made" – izrađuje ga prema željama kupca - može realizirati nakit po vašim zamislima sa slikom vašeg ljubimca. Naravno, ovo je savršena ideja za poklone upravo uoči Božića

redcat shop, sanja baljkas

Sanja Baljkas profilirala se kao multitalentirana umjetnica – po struci grafička dizajnerica, ova poznata šibenska kreativka, već godinama oduševljava svojom specifičnom fotografskom estetikom, a sada je, uvijek u potrazi za novim poljima stvaranja i izražavanja, svoje djelovanje proširila i na produkt dizajn. Njezin brend nosi naziv RedCat i koncipirala ga je kao nakit retro romantične estetike, inspiriran kućnim ljubimcima.

redcat shop, sanja baljkas

redcat shop, sanja baljkas

Sanja obožava svog crnog mačka Elfyja, zahvaljujući kojem je zapravo i došla na ideju da stvara ovakav nakit. Elfy se prvi našao na privjescima, naušnicama, narukvicama i ogrlicama koje izrađuje. Sanja je poznata po svom otkačenom cyber-gothic stilu i mada njen nakit na momente ima sličan estetski trag, namijenjen je svima i odlično se može iskombinirati na bilo kakav modni stil.

redcat shop, sanja baljkas

Sanjin nakit nose žene svih dobi i svih modnih preferenca. On predstavlja presladak poklon s osobnim pečatom i sigurni smo da će u dane darivanja biti super ideja za sve vas koji volite svoje kućne ljubimce. Bez obzira kupujete li ga za sebe ili za druge, sve što trebate napraviti je Sanji poslati sliku svoje mace i dobit ćete ja na odabranom komadu nakita.

redcat shop, sanja baljkas

Detalji: RedCat Shop Facebook

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.