Iako nam je ljeto sve bliže, vrijeme nas još uvijek voli iznenaditi naglim promjenama temperatura. U tom prijelaznom razdoblju čini se kao da nam uvijek nešto nedostaje u ormaru, a izbor odgovarajućeg stylinga je pravi izazov. Stilistica Doris Fatur otkriva nam nekoliko trikova uz koje ćete ove sezone savladati tajne slojevitog oblačenja te jednostavno transformirati svaku dnevnu kombinaciju u onu za ugodna večernja druženja

freywille modna inspiracija

Kreirajte svoju osobnu capsule kolekciju birajući osnovne komade koji će vam biti pravi stilski saveznici za sva godišnja doba: dobro krojeno odijelo, traperice visokog struka, traper jakna ili šira pamučna košulja, elegantna haljina i svilena bluza ili top. Vaša baza neka bude u primarnim bojama koje ćete lako kombinirati, dakle crvena, plava ili žuta.

freywille modna inspiracija

freywille modna inspiracija

Približavanjem ljeta, spremite svoje crne ili sive komade te dozvolite bojama da obasjaju vašu put i naglasite svoju ženstvenost. Odličan način kako još to možete učiniti je odabir upečatljivih detalja. Igrajte se svilenim maramama šarenih uzoraka i raznih veličina. Nosite ih kao ukras u kosi, kao originalan top ispod odijela ili pak njome oživite svoju torbicu ili remen. Uz veliki izbor koji se trenutno može naši u našim trgovinama, neke od najljepših svilenih mezimica u svojoj ponudi ima FREYWILLE. To nas dovodi i do završnog pečata svakoj kreativnoj odjevnoj kombinaciji, a to je nakit. Vrijeme je da istražite svoje škrinjice s blagom te uživate u nizanju narukvica, prstenja i ogrlica. Zaboravite na „stara pravila“ te hrabro spajajte različite boje i materijale.

freywille modna inspiracija

freywille modna inspiracija

Za dodatnu inspiraciju pogledajte galeriju s nekoliko odličnih stilskih kombinacija koje je pripremila stilistica Doris Fatur u suradnji s austrijskom kućom FREYWILLE. Fotografije i styling potpisuje Doris Fatur, kosu i make-up Silvija Bradica, a model je prelijepa Dolores, Sonic models.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.