Modni studio Arileo, poznat po limitiranim kolekcijama i custom made kreacijama, ovo proljeće predstavlja očaravajuću mini kolekciju vjenčanih haljina, koje su senzualne i bezvremenske

arileo vjencanice

Pročišćene linije, prigušena senzualnost i ženstvenost u fokusu su mini kolekcije vjenčanica Modnog studija Arileo, nastale uz brojne izazove, u pandemijskim uvjetima. Svevremenska elegancija, besprijekorna izvedba i nepristajanje na kompromise kada je riječ o materijalima od kojih je kolekcija od šest vjenčanica izrađena, standard je kojeg se Studio Arileo i ovaj put pridržavao. 

arileo vjencanice

Svila, žoržet i šifon, savršeno koreliraju s minimalističkim krojevima te donose dašak luksuza kojeg se mladenke ne bi trebale odricati ni u vremenima koja pozivaju na suzdržanost.

arileo vjencanice

Umjesto uobičajenih detalja na vjenčanicama poput perlica, čipke ili tila, naglasak je na ramenima, bilo da su potpuno ili djelomično ogoljena ili dodatno naglašena, što haljinama daje i vrlo suvremen izgled.

arileo vjencanice

Hrvatski dom u Splitu dodatno je naglasio sofisticirane linije vjenčanih haljina i poslužio kao savršena kulisa ovoj lijepoj modnoj priči.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.