Valentinovo nam kuca na vrata -  vrijeme je da proslavimo ljubav i strast! Ne morate se brinuti ako još niste smislili poklon za Valentinovo jer su LELO igračke uvijek odličan i seksi izbor za razmaziti sebe i/ili svog partnera

lelo valentinovo

Inspiraciju za simboličan poklon možete pronaći i u kuhinji. Zasučite rukave i napravite romantičnu večeru koja će probuditi vaše strasti i dobro pazite koje ćete namirnice koristiti kako biste osigurali zabavnu i besanu noć. Na koji god način se odlučite provesti Valentinovo, sami ili s partnerom, nemojte zaboraviti pravu svrhu Valentinova. Valentinovo nisu pokloni, čokolade, romantične večere, cvijeće, pa čak ni seks. Pogotovo nije dan odrade godišnje "bračne dužnosti". Ovo je dan posvećen ljubavi, kako prema drugima, tako i prema sebi. Ne morate se brinuti ako još niste smislili poklon za Valentinovo jer su LELO igračke uvijek odličan i seksi izbor za razmaziti sebe i/ili svog partnera.

U zadnje vrijeme smo mogli primijetiti kako je više nego ikad prije važno osjećati ljubav prema samome sebi. Sad je idealna prilika da odvojite malo vremena za sebe i zahvalite svom tijelu što vam pruža mogućnost da osjetite zadovoljstvo. Sila je posvećena upravo tome, nježnom putovanju do vrhunca. Stisnite kočnicu i usporite vožnju. Spori seks će vam možda biti malo neobičan, ali jednom kada doživite orgazam vidjet ćete da se itekako isplati usporiti i uzeti vremena za užitak. Povežite se sa sobom, uživajte u trenutku i svakom dodiru tijela.

Ako imate partnera, fokusirajte se na ljubav, zadovoljstvo, afirmacije i poštovanje jer ćete uživati u rezultatima tog povezivanja kroz cijelu godinu. Odlična je prilika za eksperimentiranje tako da ako postoji nešto što odgađate cijelo vrijeme, nešto novo što baš želite probati, e pa sad je vaše vrijeme! Ima toliko različitih seks poza koje možete isprobati kako biste začinili seksualni život, pronađe se nešto za svačiji ukus. Kako biste pak igrice u spavaćoj sobi podigli na višu razinu, za postizanje zajedničkog zadovoljstva predlažemo vam da ubacite Tiani 3. Možete se probati igrati i s kuglicama ili otkriti čari predigre sa svijećama. Ako ovo nije nešto što vas uzbuđuje, probajte se poigrati s ulogama. Izmislite neki scenarij koji uključuje scene koje vas uzbuđuju i sočne fetiše, podijelite uloge i uživajte u predstavi. Na primjer, ako volite svijet čarobnjaka, umjesto sa štapićem magiju možete raditi sa Smart Wand 2. Ako pak volite svijet superheroja, Smart Wand 2 može poslužiti i kao moćni Thorov čekić. Samo budite nježni, ipak nije riječ o pravom čekiću! 

U svakom slučaju, nemojte se bojati Kupidove strelice! Pogotovo ako je ona u obliku Soraya Wave. Zapravo kad malo bolje razmislimo, jedina stvar koje se trebate bojati je da Kupidova ‘’strelica’’ ne promaši vašu G točku. Za kraj, želimo vas podsjetiti kako Valentinovo nije samo neki dan u godini već je ono raspoloženje koje može potrajati cijelu godinu. Nemojte dopustiti da se vatra ugasi!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.