Po prvi puta moći ćete vidjeti vjenčanice slavne Vere Wang, modnu reviju novih modela „Sherri Hill", modnu reviju čarobnog „La Perla" donjeg rublja iz Milana te spektakularni performance modnog dizajnera Tonija Brekala, koji će svim posjetiteljima i izlagačima pružiti neponovljiv događaj

dani vjenčanja 2011

Ove godine još glamurozniji i bogatiji, osmi po redu sajam „Dani vjenčanja", u produkciji Paneno eventa, održat će se u tradicionalnom jesenskom terminu od 30. rujna do 02. listopada na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 7 i 7A, pod dirigentskom palicom direktorice Paneno eventa, Dijane Pavković.

Što ćete moći vidjeti?

„Dani vjenčanja" su najznačajniji izlagačko-modni događaj vjenčanja u Hrvatskoj, kojeg je u periodu održavanja od 2003.-2010. godine posjetilo više od 75.000 posjetitelja. Prema dosadašnjem interesu, ove godine očekuje se preko 20.000 posjetitelja. „Dani vjenčanja" pod jednim krovom objedinjuju sve proizvode i usluge za vjenčanja, ali i nakon vjenčanja, štedeći budućim mladencima vrijeme pri organizaciji i izboru detalja, te pomažući im u odlukama koje će donositi u braku i zajedničkom životu.

Na „Danima vjenčanja" očekuje vas veliki broj modnih revija vjenčanica i muških odijela, s preko 150 izlagača, velikim brojem nagradnih igara s bogatim nagradnim fondom te tradicionalnim projektima „Budi mladenka" i „Naj par". Između ostalog, po prvi puta moći ćete vidjeti vjenčanice slavne Vere Wang, modnu reviju novih modela „Sherri Hill", modnu reviju čarobnog „La Perla" donjeg  rublja iz Milana te spektakularni performance modnog dizajnera Tonija Brekala, koji će svim posjetiteljima i izlagačima pružiti neponovljiv događaj.

Snimanje kampanje

Zaštitno lice ovogodišnjih „Dana vjenčanja", prekrasna Sara Brkić, snimila je fotografije za jumbo plakate za nacionalnu kampanju, u haljini Penelope vjenčanica uz budno oko stilista Nevena Ciganovića, a pred kamerom modnog fotografa Belizara Valića.

dani vjenčanja 2011

Ista ekipa snimila je i naslovnicu novog izdanja „Dani vjenčanja" koji će se dijeliti na sajmu uz svaku kupljenu ulaznicu, te besplatno naručiti preko portala www.danivjencanja.hr. Sara je snimanje odradila profesionalno iako joj je ovo bio prvi angažman. U haljini „Royal Bride" plijenila je pozornost svih prisutnih. Za styling frizure pobrinuli su se u Schwarzkopf professional ASK Akademiji a za make-up Marija Butković. Snimanje su oplemenili pokloni generalnog sponzora „Electroluxa" i „Home Sweet Homea".

Humanitarna gala modna revija

I ove godine „Dani vjenčanja" imaju humanitarni karakter te će se sredstva prikupljena na Humanitarnoj gala modnoj reviji i dio prihoda od ulaznica, donirati Kliničkom bolničkom centru Zagreb za kupnju dječjeg kolonoskopa.

Posjetite Dane vjenčanja  od 30. rujna do 02. listopada 2011. godine na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 7 i 7A. Cijena ulaznice je 15 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.