Jako volite svog Dragog, no već neko vrijeme sjedite na dvije stolice... U vaš je život ušao neodoljivi ljubavnik. Važete, zbunjeni ste, ne možete se odlučiti... Da li zapravo volite oba muškarca i o kakvim je osjećajima riječ?

zena, ljubavniciDa, moguće je voljeti dvojicu istovremeno, ali sasvim različito

Nalet zaljubljenosti, strasti i očaranosti koju ste kao uraganom pogođeni osjetili prema novom muškarcu koji je ušao u vaš život i postao vašim ljubavnikom, budi u vama sasvim drugačije osjećaje od onih koje imate prema svom stalnom partneru.

S ljubavnikom gorite od želje i jedino što neprestano želite je biti u njegovom krevetu i prepustiti se ludostima tijela. I to vam postaje opsesija. Neprestano mislite na njega. Od njegovog pogleda sve u vama treperi, noge klecaju, mijenja vam se boja lica. A od jedne jedine njegove riječi sva se rastapate. Još ste pod utjecajem ljubavi koja vam se dogodila kao grom iz vedra neba. Normalno.

Međutim, ti osjećaji su toliko jaki da je, u vašoj glavi, totalni kaos. Svoga Dragoga više ni ne primjećujete, kao da je od tog trenutka postao proziran... A vi se pitate je li to što osjećate prema ljubavniku možda ljubav - prava, dramatična, fatalna ljubav kakvu cijelo vrijeme čekate? Ali, morate si priznati - i dalje volite svoga Dragoga koji s vama dijeli život. Neosporno. Ali kako vaše malo srce može kucati za dva različita bića?! 

Ne treba miješati stvari!

Dakle, pokušajmo pojasniti stvari - svoga Frajera stvarno volite. Međusobno povjerenje, trenutci koje dijelite, potpuno razumijevanje i nježnost koju imate jedan prema drugom mnogobrojni su dokazi da se radi zaista o pravoj ljubavi.

A s ovim drugim - novim - u stanju ste stalne želje i seksualnog ushićenja. Nevjerojatno vas privlači ta fizička sreća koju vam on donosi i normalno da je osjećaj zaljubljenosti itekako prisutan. Međutim, to vjerojatno ipak nije ljubav u pravom smislu riječi...

Kako riješiti zbunjenost

Ne ostavljajte, odmah ishitreno i naglo svoga Dragoga i ne idite bezglavo za svojim novim mužjakom! Dobro razmislite. Jer, strast ne traje dugo... I može se dogoditi, da jednom kada „se spustite na zemlju", odjednom uvidite sve nedostatke osobe s kojim ste toliko potajno uživali!

A ako se odlučite nastaviti voditi taj dvostruki život, morate biti svjesni svih rizika u koja se upuštate... Jer, vaš bi Dragi itekako mogao posumnjati, a ljubavnik bi mogao početi biti nestrpljiv. I vrlo lako može doći do nezadovoljstva i patnje u toj „priči u troje". Čak i ako niste neka prava i iskusna osvajačica, to vas ne zaštićuje od vlastite zamke...

Nemojte se precijeniti, a naročito nemojte podcijeniti posljedice izazvane vašim ponašanjem. Znajte da u životu sve dođe na naplatu, pa vam se tako može dogoditi da na kraju ostanete sami!

zena, ljubavnik

Iskreno preispitivanje

Mnoge žene imaju ljubavnika jer dosada i rutina ubija bračni par... Ako mislite da se u vašem slučaju radi o tom problemu, razgovarajte sa svojim partnerom i uzmite stvar u svoje ruke kako bi vaša veza živnula.

Ali, ako su neslaganja u vašoj vezi mnogo dublja, onda je situacija sasvim drugačija. Tada bi bilo možda najpametnije jednostavno prekinuti? A izvanbračna veza može također otkriti neku duboku i nepremostivu smetnju u vašem braku/stalnoj vezi... Ako ste zaista u takvoj situaciji, skupite hrabrosti i prekinite. I tada pokušajte ostvariti pravu vezu s vašim ljubavnikom ili se jednostavno uputite u jednu novu ljubavnu potragu.

A jednom kada se oslobodite stare veze koja je ionako propadala, svakako ćete biti puno zadovoljniji!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.