Za sve one koji bi voljeli začiniti postojeći seksualni život te otkriti nove doživljaje u području intimnosti, Profil je objavio jedan od najpopularnijih seksoloških priručnika na svijetu, "Novi užitak u seksu"

novi uzitak u seksu profil"Novi užitak u seksu" jedan je od najpopularnijih seksoloških priručnika na svijetu, čija su dosadašnja izdanja prodana u 8,5 milijuna primjeraka. Tekst dr. Alexa Comforta i Susan Quilliam prate zorne fotografije i ilustracije u boji, a knjiga se može preporučiti početnicima u ljubavi, za otkrivanje pravila ljubavnog života udvoje, ali i iskusnim parovima koji su u potrazi za novim doživljajima u području intimnosti.

Budući da su autori knjige liječnik i psihologinja, jednako kao i u vrijeme kada je knjiga prvi put objavljena, oboje ističu emocionalnu dimenziju vođenja ljubavi i naglašavaju da je ljubav jedan od najvažnijih sastojaka ljubavne igre.

Kako navodi Susan Quilliam u svom predgovoru, veći dio teksta ostao je isti, ali uz znatne dopune, budući da su se u međuvremenu dogodile znatne društvene promjene, a mnoge od njih pokrenula je upravo knjiga.

Osim toga, na shvaćanje spolnosti djelovala su i ključna znanstvena otkrića na područjima fiziologije, psihologije, psihoterapije i medicine te pojava seksologije, znanstvenog pristupa istraživanju spolnosti.

O autorima:

Alex Comfort i Susan Quillian autori su antologijske knjige The Joy of Sex iz 1972. godine, jednog od prvih ilustriranih seksoloških priručnika koji su pratili seksualnu revoluciju, kada je iz temelja promijenjeno shvaćanje spolnosti u zapadnoj civilizaciji. Više od trideset godina kasnije, Susan Quilliam prilagodila je knjigu očekivanjima i potrebama moderne publike i nastao je Novi užitak u seksu, knjiga koja je istodobno objavljena u desetak europskih zemalja.

Susan Quilliam autorica je cijelog serijala Joy of Sex, nastalog na temelju prve knjige, koji obuhvaća bogato ilustrirane knjige Adventouros Lover i The Romantic Lover.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.