Knjige Zorana Milivojevića i Brune Šimleše nalaze se među najprodavanijim knjigama popularne psihologije i samopomoći na ovim prostorima jer su obojica prodali nekoliko desetaka tisuća primjeraka svojih naslova

priroda ljubavi i zaljubljenosti

U svojim knjigama Šimleša i Milivojević razbijaju zablude o ljubavi i zaljubljenosti, ali i o toj literaturi jer ne podcjenjuju ni inteligenciju čitatelja ni kompleksnost života. Otvoreno i promišljeno progovaraju o svim pitanjima srca o kojima svi imamo neko mišljenje, ali u praksi često nemamo prave odgovore.

Milivojević i Šimleša imaju različite pristupe ljubavi i radu s ljudima, ne slaže se u svemu, kao što se ni posjetitelji neće u svemu složiti s njima dvojicom, ali je cilj da se nakon predavanja svi bolje slažemo s ljubavlju! Kroz neutraliziranje brojnih zabluda o ljubavi i definiranju jasnih koraka koji nas mogu približiti ljubavi.

1. predavanje

24.9. (utorak) u 19 sati – Priroda ljubavi i zaljubljenosti

Koje su sličnosti ljubavi i zaljubljenosti? Ima li ljubav rok trajanja? Može li se zaljubljenost razviti u ljubav? Da li se nužno zaljubljujemo u svoju ideju o nekome ili je moguće da zaljubljenost ima stvarne temelje? Kako seksualni život utječe na ljubav i zaljubljenost?

CINEPLEXX CENTAR KAPTOL (dvorana 4), Nova Ves 17, Zagreb

Moderator: Daniela Trbović
Cijena ulaznice po predavanju: 40 kn

Prodajna mjesta:
Profil Mozaik (Bogovićeva 5, City Centar One West)
Knjižari Ljevak (Trg bana Josipa Jelačića 17, Zagreb)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.